Top 10 parfumer til kvinder

Top 10 parfumer til kvinder

Af: Ønskeskyen

Sammen med Matas har vi dykket ned i deres database for, at undersøge hvilke dufte og parfumer, der er de bedst sælgende til kvinder. I den forbindelse har vi skrevet denne artikel, hvor vi afslører nogle af de bedste og mest populære dufte og parfumer til kvinder, så du kan blive inspireret til din næste duft. Let’s start!

1. Calvin Klein Sheer Beauty Eau de Toilette

Den første duft, der rammer top 10 listen over bedste dufte til kvinder, er Sheer Beauty Eau de Toilette. Duften er ren skønhed på flakon: den gemmer på en unik kombination af frugtige, hvidblomstrede og friske citrus noter, der giver en følelsen af ultimativ power og selvtillid.

Calvin Klein
Sheer Beauty Eau de Toilette 100 ml
299,95 kr. 

2. Giorgio Armani Sì Eau de Parfum 

Den yderst populære Sì har efterhånden været højt på top 10 listen længe, og det er ingen hemmelig, at jeg udemærket godt forstår, hvorfor Sí har vundet flere kvindehjerter. Den er nemlig skøn!

Giorgio Armani
Sì Eau de Parfum 30 ml
489,95 kr. 

3. Lancôme Miracle Eau de Parfum Vapo 

Denne duft blev lanceret tilbage i 2000 og har i dag – 22 år efter – kæmpet sig op på en 3. plads over dufte, kvinder bedst kan lide. Well done! Kort fortalt er Miracle en blanding af en frugtig, blomsteragtig og frisk duft til kvinder. Duften giver sanserne lysten til at se og værne om hvert sekund af livet som et mirakel. Noterne, der står bag, er den frugtagtige åbning fra litchi, krydrede blomsternoter fra magnolia og jasmin i sammenspil med en pulverformet base af moskus og rav.

Lancôme
Miracle Eau de Parfum Vapo 30 ml
404,95 kr.

4. Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum 

Libre kyssede solen for første gang i 2019, og har siden været en af de store favoritter blandt kvinder. Libre kendetegner den stærke og dristige kvinde, der lever livet fuldt ud. Kombinationen mellem orangeblomsten og den blomstrende lavendel tilfører et feminin twist, mens vaniljen fra Madagasker skaber en varm følelse. Flakonen skriger af modernitet med sine vinkler så skarpe som haute couture.

Yves Saint Laurent
Libre Eau de Parfum 50 ml
734,95 kr.

5. Ralph Lauren Romance Eau de Parfum 

I 1998 kom en ny, romantisk og intim duft til verden – nemlig Romance fra Ralph Lauren. Duften byder på topnoter af forførende rose, kamille, ingefær, lemon og freesia, mens hjertenoterne gemmer på en sammensætning af lilje, lotus, nellike og violet. I basen ligger nogle mere træagtige noter på lur som hvid patchouli og sensuel hvid moskus.

Ralph Lauren
Romance Eau de Parfum 30 ml
700,00 kr.

6. Paco Rabanne Olympea Eau de Parfum 

Som det ligger i navnet ’Olympea’, er duften inspireret af konkurrence, sejre og idéen om en moderne græsk gudinde, hvilke flakonen også udtrykker med sin flotte udsmykning af en laurbær krone.
Duften er baseret på en kombination sensuelle, friske og orientalske noter, hvor det særligt er blomsternoter af jasmin og saltet vanilje, der vækker sanserne. Duften gemmer ydermere på noter af grønne mandariner og ingefærblomster, der tilfører noget ekstra friskhed til duften.

Paco Rabanne
Olympea Eau de Parfum 50 ml
629,95 kr.

7. Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum 

Balck Opium er en intens, sensuel og krydret duft. Det er ikke helt tilfældigt, at duften har den her helt unikke duft – da duften blev lanceret tilbage i 2014, var det med den intension at fremhæve den mørke og mystiske side af Yves Saint Laurent. Noterne, der ligger på lur, er blandt andet sensuelle noter af vanilje, kaffe og hvide blomster, der er resultatet af en varm og krydret duft med en smule sødme.

Yves Saint Laurent
Black Opium Eau de Parfum 50 ml
684,95 kr.

8. Giorgio Armani My Way Eau de Parfum 

Den italienske parfume fra Giorgio Armani er en frisk duft fra 2020 med topnoter af begamotte fra Italien og appelsinblomst fra Egypten. Hjertenoterne er tuberose og jasmin fra Indien, mens basenoterne byder på cedertræ i samspil med vanilje og hvid musk. Samspillet af noter gør My Way til en frisk, feminin og blomstrede duft, der er indpakket i en flakon, der pynter fint på badeværelset. 

Giorgio Armani
My Way Eau de Parfum 30 ml
489,95 kr.

9. Hugo Boss Boss Ma Vie Eau de Parfum

På en niende plads har vi Boss Ma Vie fra Hugo Boss, der er inspireret af kvindens uafhængige ånd i det øjeblik, hvor hun stopper op, og nyder de små øjeblikke i livet. Cute! Duften er omfavnede af kaktusblomst med et delikat pink twist. Kaktusblomstens grønne friskhed er sammensat med rosa blomsternoter samt cedertræ, der alt i alt efterlader en blomstrede og grøn duft på huden.

Hugo Boss
Boss Ma Vie Eau de Parfum 50 ml
644,95 kr.

10. Zadig & Voltaire This Is Her! Eau de Parfum

Sidst, men absolut ikke mindst, har vi en duft fra det franske modehus, Zadig & Voltaire. Duften afspejler den cool, afslappede og moderne stil, som brandet blandt andet er kendt for. Det er særligt hjertenoterne vanilje og kastanje, der kommer til sin ret i duften. Herudover er der topnoterne af pink peber og jasmin, mens basisnoterne gemmer på sandel- og kashmirtræ. Er du til de træagtige og søde dufte? Så er ’This Is Her!’ med sikkerhed en parfume, der vil falde i din smag! ​​​​​​​

Zadig & Voltaire
This Is Her! Eau de Parfum 30 ml
434,95 kr.

Andre duft bestsellers:

Chanel
COCO MADEMOISELLE EAU DE PARFUM SPRAY
599,95 kr.
Marc Jacobs
Daisy Eau So Fresh Eau de Toilette 75 ml
299,95 kr. 

Paco Rabanne
Lady Million Eau de Parfum 50 ml
629,95 kr.
Zarkoperfume
PINK MOLéCULE 090•09 Eau de Parfum 100 ml
829,95 kr. 

Lancôme
La Vie Est Belle Eau de Parfum 30 ml
484,95 kr.
Marc Jacobs
Daisy Eau So Fresh Eau de Toilette 75 ml
649,95 kr.