Inspiration til oplevelser for to

Inspiration til oplevelser for to

Af: Ønskeskyen

Her får du vores anbefalinger til, hvilke oplevelser I kan lave sammen som nygift par.

Til det eventyrlystne par

Nyd hinandens selskab i det luksuriøse glamping telt hos Marsk Camp. De har en skøn beliggenhed i Skærbæk tæt på den naturskønne nationalpark ved Vadehavet. Læs mere her.

Med en 4-dages storbyferie i Europa kan I nyde kulturen og opleve spændende historiske byer såsom Berlin, Rom og Paris. Læs mere her.

Nyd hinandens selskab i rolige omgivelser

Der er intet bedre end en beroligende massage efterfulgt af en afslappende tur i de termiske bade hos Aire Ancient Baths. Oplev de historiske bygninger i Carlsberg Byen og glem tid og sted i de rolige omgivelser. Læs mere her.

Forkæl dig selv og din partner med et spaophold på Kurhotel Skodsborg. Fordyb jer i hinandens selvskab og nyd den helt særlige ro, som man finder på hotellet. Læs mere her.

Til parret, der nyder at være aktive sammen

Nyd den enestående udsigt af det smukke danske landskab sammen med den du elsker. En oplevelse, som helt klart vil blive et minde for livet for parret, der elsker at se verden oppefra. Læs mere her.

Er I parret, som elsker et adrenalin kick? Så er svæveflyvning lige noget for jer. Svæveflyvning er en fantastisk oplevelse, som i sent vil glemme. Læs mere her.

Til parret, som elsker mad

Nyd en 3-retters menu på en af Madklubbens velkendte restauranter i København, Århus eller Esbjerg. Madklubben tilbyder god kvalitetsmad, og stemningen er altid høj. Læs mere her.

Nyder i at gå ud og spise god mad sammen? Så kan I få stillet jeres behov hos Tambohus Kro og Badehotel. Her kan I nyde en 5-retters menu med udsigt ud over den smukke Limfjord. Derudover kan i nyde en overnatning med lækker morgenmad dagen efter. Læs mere her.