Gaveguide til årets bryllupper

Gaveguide til årets bryllupper

Af: Ønskeskyen

Brylluppet er en stor dag, hvor parrets fælles liv skal fejres, og det er derfor vigtigt at vælge den rette gave, som kan minde parret om den skønne dag. Det er bare ikke altid lige nemt at vælge, hvilken gave man skal give, så derfor har vi lavet en gaveguide til dig, der skal overraske brudeparret med smukt design.

Find gaveinspiration her

Sinnerup
Waves sengetøj
249,95 kr.
Sinnerup
Giraf i eg
299,95 kr. 

Sinnerup
Echo vase H15
99,95 kr.
Sinnerup
Cocoon LED bordlampe
1.499 kr. 

Sinnerup
Enjoy ginglas 4 stk.
199,95 kr. 
Sinnerup
Cloud frokosttallerken 2 stk.
169,95 kr. 

Sinnerup
Cloud morgenmadsskål 2 stk.
169,95 kr. 
Sinnerup
Ariel vase
299,95 kr. 

Klassikere til hjemmet

Når det handler om at finde en fælles gave til brudeparret, er design til hjemmet altid et sikkert hit. Vælg fx en vase, lysestager, lanterner, stel, eller en smuk designerlampe, der har et klassisk udtryk, så du er sikker på, at gaven passer ind i hjemmet og kan bruges år efter år. Du kan også vælge nogle smukke glas, sengetøj eller et vægur, der kan minde parret om den store dag. Der er mange muligheder, det vigtigste er dog, at det er noget som begge parter kan få glæde af.

Hvis du ønsker at give parret en gave hver for sig, er det oplagt at give bruden et smykke eller en taske, der kan forevige dagen. Vælg fx en kvalitetstaske fra Créton eller unikke smykker fra Silke Renée Jewelry. Til brudgommen kan du fx vælge nogle fine whiskyglas, en vinholder eller et knivsæt. 

Sinnerup
Panda i eg og valnød
399 kr. 
Sinnerup
Classy rødvinsglas 4 stk.
199,95 kr. 

Sinnerup
Echo vase H25
149,95 kr. 
Sinnerup
Cloud middagstallerken 2 stk.
199,95 kr. 

Sinnerup
Enjoy champagneskål 4 stk.
199,95 kr. 
Sinnerup
Ballon vase
399 kr. 

Forevig dagen med brugskunst

En oplagt gave at give brudeparret er boliginteriør, der kan pynte på bordet, reolen eller i vinduet. Vælg fx et trædyr som en panda eller giraf, som både er æstetisk og klassisk brugskunst i hjemmet, der kan gemmes hele livet. Den søde Giraf og Panda kan både bruges som pynt, minde eller legetøj til børnene, og så er de fine trædyr også den helt perfekte gave til at mindes en særlig dag ved bryllup, men også dåb, fødselsdag, konfirmation, studenterfest eller dimission. De skønne figurer kan nemlig følge en hele livet og lede tankerne hen på de mindeværdige dage, som enten Giraffen eller Pandaen kan blive et symbol på – og nogle af de bedste gaver er dem, som vi kan mindes og have glæde af altid. Dette gør trædyr som oplagte gaver til brudeparret, da parret kan have det stående i hjemmet år efter år og blive et symbol på bryllupsdagen, og personen der gav dem gaven.

Sinnerup
Dea vase
149,95 kr. 
Sinnerup
Lumos lysestage
149,95 kr. 

Sinnerup
Classy champagneglas 4 stk.
199,95 kr. 
Sinnerup
Bobbelvase
399,95 kr. 

Sinnerup
Jubilæumsgulvvase
999 kr. 
Sinnerup
Classy hvidvinsglas 4 stk.
199,95 kr.