LITTLE PEOPLE

Lyder komfortabel og stilfuld fashion som noget for dig og dine børn? Så tag et kig hos LITTLE PEOPLE, hvor du finder matchende og skræddersyet tøj i lækre materialer til hele familien.

Behageligt og lækkert tøj til hele familien

Kan du forestille dig matchende tøj til hele familien?

Brandet LITTLE PEOPLE syr behageligt og fedt tøj til alle børn, teenagere, mødre og fædre. 

Alt tøjet er håndlavet i EU efter bestilling, og intet er syet på forhånd for at sikre, at hvert stykke tøj har sin ejer. Hvis du også vil eje noget fedt tøj fra LITTLE PEOPLE, så tjek den nye efterårs- og vinterkollektion ud. Der er nye produkter tilføjet næsten hver uge, så skynd dig, og gå ikke glip af nogen nyheder.

To fædre og deres børn sidder på en kantsten i tøj fra LITTLE PEOPLE.

LITTLE PEOPLE – simpelt og sjovt

Simpelt, behageligt, varmt og sjovt. Sådan er LITTLE PEOPLE’s nye kollektion. Her er et stort udvalg af produkter og farver til børn, teenagere og voksne. Du vælger dit produkt, og LITTLE PEOPLE’s skræddere syr det lige til dig. På denne måde er der ikke noget usolgt tøj. Intet spild.

For at sikre, at børn bliver forelsket i tøjet, er det lavet meget behageligt af bløde bomuldsstoffer. Der er en ny kollektion hver sæson med yderligere nye produkter næsten hver uge. På billedet kan du se din yndlings ”vinter-elefanthue” og ”kronehue”. Flere farver og produkter er tilgængelige i LITTLE PEOPLE’s webshop. Tag et kig!

To små piger står i røde huer fr LITTLE PEOPLE og klapper i hinandens hænder.

Komfortabelt og stilfuldt

Stilfuldt eller behageligt? 

Der er ingen grund til at gå på kompromis længere, for i LITTLE PEOPLE vælger de begge dele. Komfort for børnene hele dagen er nøglen til en vellykket kollektion. Du kan tjekke deres store udvalg af sweatpants, sweatshirt,  jakker, kjoler og tilbehør.

Alt deres tøj er syet i Slovakiet efter ordre kun til dig for at undgå tøjspild. 

Takket være det er de altid i stand til at tilføje nye farver og stilarter til hele familien – babyer, børn, teenagere og voksne.  

Udforsk mere af LITTLE PEOPLE på hjemmesiden www.littlepeopleshop.dk

Tre børn i bukser fra LITTLE PEOPLE.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.