LiiteGuard

LiiteGuard hjælper dig med at performe bedre og forebygger skader med sportstøj i allerhøjeste kvalitet og skønne materialer. Tag din sport til nye højder med produkter fra LiiteGuard.

Sportstøj, så du kan yde dit bedste

Hos LiiteGuard finder du sportstøj, der hjælper dig med at yde dit absolut bedste. 

Liiteguard største mission er at være den gnist, der holder ild i drømmen om at nå længere, end du gjorde i går! De hjælper alle sportsudøvere fra hele verden med at forfølge deres passion indenfor sport. Og de gør alt for at hjælpe atleter, der vil tage deres sport op til et nyt niveau.

Produkterne er for atleter, skabt af atleter. LiiteGuard bestræber sig på at være de bedste til at forebygge skader og skabe funktionelt sportstøj der er gennemtænkt ned til mindste detalje.

En mand løber i skoven til venstre i billedet, han har sportstøj på fra LiiteGuard. To kvinder løber til højre i billedet, de har også tøj på fra LiiteGuard.

Komfort og kvalitet i top

Sportstøjet hos LiiteGuard er til både mænd og kvinder, og du finder alt fra tights, t-shirts og sportsstrømper til benskinner. Fælles for alle produkterne er, at de er gennemtænkt ned til mindste detalje, når det gælder materialer, komfort og kvalitet. Dit velvære, når du dyrker sport, er med andre ord sat i allerforreste række hos LiiteGuard. 

Samtidig ligger “kvalitet” for LiiteGuard ikke kun i produkterne, men i høj grad også i deres tilblivelse. De tror på, at gode sportsprodukter ikke behøver at gå på kompromis med hverken kvalitet, pris eller indvirkning på miljøet. De har sat sig selv nogle udfordrende mål for at reducere indvirkningen af deres produkter, forretning og logistik, og de søger altid efter nye måder at være ansvarlige på.

Hop ind på websitet, og find dit nye sportstøj!

To kvinder i sportstøj fra LiiteGuard ligge rpå gulvet. En mands lægge, han går på et løbebånd, og han har sokker på fra liiteGuard.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.