Legebyen

Legebyen.dk er for dig, som har børn eller børnebørn imellem 0-8 år – dreng eller pige, det spiller ingen rolle. Det er for dig, der vil give dit barn de bedste forudsætninger for at lære igennem legen.

Motorisk leg og bevægelse, der styrker sanserne

Legebyen.dk er for dig, som søger det specielle og unikke legetøj, du ikke finder på hylderne i alle andre butikker. Legebyen er for dig, der foretrækker kvalitet fremfor kvantitet. Det er for dig, der vil have legetøj, hvor leg og læring går hånd i hånd. Legebyen er ikke bare legetøj! Det er din mulighed, for at få en kaffepause, imens børnene er godt underholdt af deres nye legetøj.

Legebyen vil gerne tilbyde legetøj, som er underholdende, farvestrålende, sjovt, lærerigt og udviklende. Legetøj, der stimulerer sanserne og styrker motorikken, og så skal det selvfølgelig være sikkert og af høj kvalitet, så det kan holde til mange timers fantastisk leg. Hvis de skal komme med én klar anbefaling til dig, så er det motorik-legetøjet fra Gonge.

Når børn leger med Gonges gode produkter, så vil de udvikle deres kognitive færdigheder ved hjælp af de mange forskellige stimuli, de oplever via legen. Gonges produkter udvikler og styrker f.eks. vestibulærsansen, den taktile sans, den visuelle sans, hukommelsen, koncentration, koordinering, barnets kropsholdning, grovmotorikken, problemløsning, selvtillid, selvværd, selvstændighed, sociale kompetencer, samarbejde, rollespil og rumlig forståelse. Med andre ord så er Gonges produkter virkelig noget, der sætter skub i dit barns positive udvikling.

Leg og læring går hånd i hånd

Magnetlegetøj er det nye sort. Det er spændende og pædagogisk legetøj til børn i alle aldre. Legen med magnetiske og geometriske former er et ofte brugt og velkendt koncept blandt lærere og i institutioner, men nu har de magnetiske byggesæt også bredt sig til børneværelserne. Leg med magnetbyggesæt gør det lettere at få en geometrisk forståelse. Det er derfor genialt til leg og læring – og så er det sjovt konstruktionslegetøj på samme tid!

Et stort sortiment med over 5.000 varenumre

Hos Legebyen.dk har de stort fokus på lærerigt legetøj, spændende børnebøger, sjove brætspil og kvalitets køretøjer. De følger tidens trends og holder sig opdateret med spændende nyheder løbende over året. En stor trend lige nu, er kæpheste, som giver børnene en aktiv og sund rolleleg, der både kan lokke piger og drenge op på hesten og ud at bevæge sig. Er man prinsesse eller ridder? Hvor skal man ride hen? Hvor højt kan hesten springe? Der er så mange spørgsmål at finde svar på, når kæphesten galoperer afsted…

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.