Lantz Copenhagen

Hos Lantz Copenhagen finder du lækre hudplejeprodukter, der er letabsorberende og helt uden parfumer. De byder på effektfulde kombinationer af hudpleje og lysterapi, som giver en smuk hud.

Smuk hud med Lantz Copenhagen

Lantz Copenhagen er et dansk hudplejebrand, som arbejder med produkter, der er letabsorberende, nyskabende og parfume-fri. De arbejder med hudpleje, der i samspil med lysterapi skaber dybdegående og langsigtede resultater.

Camilla Lantz elsker at nørde i aktive og effektive ingredienser, der optimerer din hudpleje, og som let kan tilføjes din hverdagsrutine med få trin. Drømmen er at skabe et univers, hvor alle skal have råd og tid til en smuk hud.

Lysterapi i hudplejen

Vores krop har brug for lys, og Lantz CPH er innovative i sin måde at kombinere hudpleje med lysterapi. Lysterapi blev opdaget og introduceret af NASA i midten af det 20. århundrede, og målgruppen var astronauter, så de kunne forblive sunde under rumrejser.

Lysterapi øger din blodcirkulation og din produktion af ATP (skaber mere energi til dine kropsceller). Lantz Copenhagen har skræddersyet flere hudtype-pakker, så du kan gå efter lige det, du mangler.

Kunderne skriver …

Lantz Copenhagen får mange gode anbefalinger på de sociale medier. De citerer her et lille udpluk:

”Jeg har lige bestilt en pakke, den kom allerede dagen efter, super smukt pakket ind. Jeg glæder mig til at prøve produkterne. Samtidig har der også været super god kommunikation og information hele vejen igennem købet” – Jeanette

”Det er den helt fantastiske service. Jeg har ALDRIG oplevet noget tilsvarende. Camilla, som er hjernen bag, er forrygende til at give råd og vejledning omkring hudpleje. Man kan til hver en tid skrive….eller sågar RINGE til hende, hvis man lige er i tvivl om noget. Ja se – det oplever man altså ikke mange steder” – Puk

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.