Kronstadt

Kronstadt er et dansk modebrand, der designer tøj til både mænd og børn. De går op i design, kvalitet og bæredygtighed. Du kan være sikker på at finde det helt rigtige til garderoben.

Dansk designet tøj

Hos Kronstadt sætter de en ære i at designe tøj til mænd og børn i høj kvalitet. Mærket blev grundlagt tilbage i 1999 af Thomas Olesen, som synes, der manglede noget i modebilledet. Han grundlagde derfor Kronstadt, der startede med at lave skjorter, som var farverige og anderledes, end hvad der ellers var på markedet på daværende tidspunkt. I dag laver Kronstadt mange forskellige typer styles, hvor høj kvalitet og komfort går op i en højere enhed. Deres styles er allesammen lavet til at kunne blive båret hele dagen. Tøjet strammer og generer derfor heller ikke, men giver mulighed for bevægelse.

Billeder af tøj og Michael Maze for Kronstadt

We care!

Hos Kronstadt mener de ikke, at den grønne bølge og de bæredygtige tiltag er en forbigående trend. De vil gerne være med til at passe bedre på miljøet, og planeten. Derfor har de implementeret en række tiltag, der skal gøre Kronstadt som virksomhed grønnere. Det sammen gælder for deres produktion. Derfor har de bl.a. lanceret en ny kollektion kaldet “We care”. Her gør Kronstadt op med, at tøjbranchen er kendt som en branche, der forurener meget.

Kollektion indeholder items til både børn og voksne, som primært er lavet i en lækker bomuldskvalitet, der er behagelig at bære hele dagen. Nogle af produkterne er lavet af 100% genanvendelige materialer, som er en blanding af bomuld og polyester. Uanset materialet er der selvfølgelig taget højde for, hvordan tøjet er at have på. Samtidig er der også kigget på, at designet går hånd i hånd i alle items fra Kronstadt.

Skjorte og poloer fra Kronstadt

Tøj til de små

Udover et stort udvalg af tøj til mænd kan du også finde en masse fint børnetøj. Der er både t-shirts, skjorter, bukser, veste, overtøj og meget mere. Som forældre kan det være svært at finde det helt rigtige til børn. For tøjet skal selvfølgelig være behageligt at have på, men samtidig være nemt at lege i, og de fine detaljer må man også gerne skal kunne se og lægge mærke til.

Har du spørgsmål, eller er der andet, du er i tvivl om, så står de klar til at hjælpe og vejlede dig, så du kan finde det, der passer til lige netop dig eller en, du holder af.

Inspirationsbilleder fra Kronstadt

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.