Koustrup & Co.

Koustrup og Co. har en stor passion for dekorative illustrationer og kunst. De udvikler danskdesignede kvalitetsprodukter, som både er æstetiske og giver viden om natur, have, mad, kultur, historie og dyr.

Gaver med betydning

Find en gave med betydning – med naturen som omdrejningspunkt.
Hos Koustrup & Co. kan du finde en masse spændende, bæredygtige kvalitetsprodukter produceret i Europa.

Deudvikler hele tiden nye bæredygtige kvalitetsprodukter, som kan holde i generationer og kan glæde både øje og sind.

Koustrup & Co. er en familievirksomhed, der tilbyder et stort udvalg af kvalitetsprodukter inden for bøger, tekstiler og papirvarer til bl.a slotte, museer, boliginteriørbutikker mv. i både ind- og udland. 

Et bord med tallerkner og stearinlys i forskellige farver fra Koustrup & Co.

Koustrup & Co. – egne designs i høj kvalitet

Koustrup & Co. lægger stor vægt på, at produkterne udstråler skønhed, høj faglighed og oprigtighed. 

De vil gerne gøre en forskel, og derfor foregår produktionen også i Europa. Produkterne er af økologisk bomuld, genbrugspapir, FSC-papir, genbrugsplast og træ. 

Alt er eget design, og de samarbejder med nogle af Danmarks bedste kunstnere, som leverer illustrationer til deres mange kreationer. Til deres bøger arbejder de sammen med forfattere, der er specialister inden for deres felt. 

Koustrup & Co. håber meget på, at de kan inspirere dig med deres vilde, naturlige univers.

En seng med puder med blomster. Produkter fra Koustrup & Co.

Bliv inspireret af æstetiske og økologiske produkter

På websitet kan du blive inspireret til smukke og æstetiske produkter til dit hjem eller som gave til en, du holder af. Du finder blandt andet økologisk sengebetræk, dekorative plakater til væggene, kosmetikpunge i smukke materialer, dækkeservietter til spisebordet, porcelæn og inspirerende bøger om eksempelvis have og mad, historie og højtider.

Er du på udkig efter økologiske skønshedsprodukter, er Koustrup & C. også stedet for dig. De forhandler nemlig lækre produkter fra mærket Raunsborg Nordic. Raunsborg Nordic er en let parfumeret skønhedsserie med effektive og milde hudplejeprodukter, der gør din hudpleje enkel og overskuelig.

To plakater fra Koustrup & Co. på en stand.

Fokus på bæredygtighed

Hos Koustrup & Co. ønsker de at værne om miljøet og en grønnere fremtid. De lægger fokus på bæredygtighed og udvælger miljørigtige materialer til deres produkter, i så vid udtrækning det kan lade sig gøre.

Derfor bruger de eksempelvis økologisk bomuld og vandbaserede trykfarver. Glasbrikker, bakker og skærebrætter bliver fremstillet af bæredygtigt nordisk birkefinér med miljøvenlig melamin coating. Deres fine dækkeservietterne bliver produceret af bæredygtig eukalyptus komposit med miljøvenlig melamin coating. Og alle kortmapper, enkeltkort samt kunsttryk bliver lavet af mat og kraftigt FSC-certificeret papir, trykt på et Svanemærket trykkeri i Europa.

Du kan derfor trygt finde dine næste varer hos Koustrup & Co.

Gå på opdagelse på deres website!

En masse bøger på en græsplæne.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.