Knivblokken

Knivblokken har Danmarks største udvalg af køkkenknive fra de større knivbrands. Du finder også vigtigt tilbehør for at sikre altid skarpe knive; knivblokke, slibeudstyr, opbevaring og skærebrætter.

Stort udvalg af køkkenknive, knivblokke og slibeudstyr

Knivblokken har Danmarks største udvalg af køkkenknive til private! Deres vision er at samle alle større knivbrands, og det vigtigste tilbehør dertil, i én webshop.

De sætter en ære i godt håndværk, og de ved, hvor vigtigt det er med det rigtige udstyr til hver enkelt opgave. Selv verdens skarpeste Global-kniv kan blive sløv! Derfor har de også et stort udvalg af slibeudstyr, både af strygestål til knivenes daglige vedligehold samt slibesten til den helt store tur. Men for at knivene ikke bliver sløve før tid, har de også et stort udvalg af opbevaring til dine knive. Her har de både knivmagneter og selvfølgelig knivblokke. Til sidst har de også smukke skærebrætter. Gå på opdagelse på deres website!

Tre skærebrætter ovenpå hinanden. Der ligger en kniv, et rødløg og en gul peber.

Ergonomiske og skarpe knive

Med de rette køkkenknive går madlavningen i køkkenet meget lettere. Derfor er det vigtigt for Knivblokken at tilbyde køkkenknive, der både er ergonomiske og super skarpe. En køkkenkniv er et uundværligt værktøj for enhver kok – uanset om du er amatørkok eller professionel kok. Afhængigt af anvendelsen varierer kniven i størrelse og form. Køb kvalitetsknive, der passer til dine behov på knivblokken.dk. Alt deres køkkenudstyr forhandles til konkurrencedygtige priser. 

Du kan derfor med stor fordel handle knive, slibeudstyr og opbevaring til knive hos knivblokken.dk. Når du handler knive og andet køkkenudstyr hos dem, sørger de for hurtig levering af dine varer og tilbyder gratis fragt, hvis du køber for over 1.498 kr.

Tre knive på et skærebræt til venstre. En mand er ved at skære brød på et skærebræt i midten. Til højre hænger seks knive på en væg.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.