Kintobe

Kintobe

Kintobe er et nyt dansk taskebrand. Deres tasker er lavet i genanvendte og bæredygtige materialer i et urbant, unisex design. Brandet forhandler tasker til både mænd og kvinder.

I 2019 blev Kintobe etableret af de to grundlæggere, Anne og Michael. Brandet skaber praktiske og funktionelle tasker, som er designet til det urbane liv. Kintobe har fingeren på pulsen og holder til på Nørrebro. De elsker selv at bevæge sig i byen og at rejse til storbyer rundt om i verden (da man måtte det). De er inspireret af de mennesker, som de møder når de rejser. Brandet er derfor en hyldest til den urbane puls, samt en dyb dedikation til bæredygtighed. De ønsker at være det mest bæredygtige brand i verden og har et mål om at lave en 100% genanvendt taske i fremtiden.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.

TOP 8 PRODUKTER FRA KINTOBE

CAMILLE MESSENGER

Rummelig, vandafvisende messenger taske i stilsikker twill nylon med vandtætte lynlåse.

549,00 DKK

Kintobe

HUGO RYGSÆK

Vandafvisende, slidstærk rygsæk i stilsikker twill nylon. Rigtig god til hverdagsbrug.

699,00 DKK

Kintobe

ELLE BÆLTETASKE

Vandafvisende, kompakt bæltetaske i stilsikker twill nylon. Elegant og smart bæltetaske.

299,00 DKK

Kintobe

ALEX ROLL-TOP

Vandafvisende, slidstærk roll-top rygsæk med vandtætte lynlåse. Praktisk, stilfuld taske.

999,00 DKK

Kintobe

CAMILLE MESSENGER

Rummelig, vandafvisende messenger taske i stilsikker twill nylon med vandtætte lynlåse.

549,00 DKK

Kintobe

ALEX ROLL-TOP

Vandafvisende, slidstærk roll-top rygsæk med vandtætte lynlåse. Praktisk, stilfuld taske.

999,00 DKK

Kintobe

HUGO RYGSÆK

Vandafvisende, slidstærk rygsæk i stilsikker twill nylon. Rigtig god til hverdagsbrug.

699,00 DKK

Kintobe

ELLE BÆLTETASKE

Vandafvisende, kompakt bæltetaske i stilsikker twill nylon. Elegant og smart bæltetaske.

299,00 DKK

BÆREDYGTIGE TASKER FRA KINTOBE

Kintobes tasker er ikke kun praktiske. De er også en moderigtig tilføjelse til dit look. Alle har brug for en god taske i hverdagen, som kan rumme alle dine nødvendige ting. Taskerne er designet i et unisex design, og kan derfor bæres af både kvinder og mænd. En taske er en uundværlig accessory, når du er på farten. Kintobe har et bæredygtigt udvalg af messengers, rygsække og bæltetasker, der er perfekt til enhver anledning. Taskerne er lavet i genanvendt nylon og genbrugte plastikflasker. Materialevalget er baseret på brandets ønske om at skabe en bæredygtig taske til den modebevidste mand eller kvinde. Med Kintobe bærer du derfor en essentiel accessory med et bæredygtigt budskab.

Når du skal på cafe, til fest eller har planlagt en shoppetur med vennerne, så er en messenger taske perfekt til anledningen. Den kan nemlig rumme alle dine essentielle ting, og så er der også plads til en ekstra bluse, vandflaske eller andre uundværlige items. Mangler du en taske til træningen, arbejdet eller weekendturen? Så er deres rygsække den perfekte hverdagstaske, da den dækker mange forskellige behov. 
De populære bæltetasker er gode både til hverdag og fest. Taskerne er praktiske, når du blot har enkelte vigtige items, som du skal have med. Her har du plads til både mobil, pung, solbriller, makeup og hvad du ellers har brug for. Bæltetasken er oplagt til festivaler og koncerter, hvor du gerne vil have hænderne frie, samtidig med at du har alle dine vigtigste ting på dig. 

GAVEGUIDE

En moderne og bæredygtig taske er den oplagte gaveidé til dig selv eller en du holder af. Hvis du leder efter en taske, som skal kunne rumme det hele, er deres rygsække et oplagt valg. Deres ALEX Roll-top er både vandafvisende og slidstærk, hvorfor den også er utrolig praktisk i hverdagen. Den kan rumme en 17” computer og opfylder alle dine behov. Hvis du er typen, der pakker tungt, så vil en af deres rygsække helt sikkert gøre din hverdag lidt nemmere! 

Hvis du er helt vild med farver, så har Kintobe et spændede udvalg af farverige tasker, hvor du har al mulighed for at lege med at sammensætte dit helt eget look med et farverigt touch. Er du på udkig efter en unik gave til dine nærmeste, så har Kintobe et udvalg af tasker til enhver. Udforsk deres inspirerende taskeunivers og husk at du hurtigt kan tilføje ønsker fra Kintobe til din egen ønskeliste på Ønskeskyen.dk – det bliver ikke nemmere. Gå på opdagelse i blandt de mest populære brands og find en masse fede ønsker.

BÆREDYGTIGHED HOS KINTOBE

Taskerne er designet med en vision om at skabe en venligere verden. Deres designs er indbegrebet af deres slogan, Carry Kindness. De ønsker at sprede venlighed ved at inspirere deres brugere til en aktiv livsstil, hvor det skal være nemt at komme ud ad døren og møde andre mennesker. I deres vision om at skabe en bedre verden, arbejder Kintobe på at skabe en taske, der er 100% bæredygtig. Dette ses blandt andet i deres kollektioner, hvor hver kollektion er mere bæredygtig end tidligere kollektioner. Deres tasker bliver derfor fremstillet i genanvendte og miljøvenlige materialer, såsom polyester, plastik og nylon. Du kan læse meget mere om deres anvendte materialer her: https://www.kintobe.com/pages/materialer.

Taskerne er designet for diversitet. Derfor arbejder taskebrandet med nye designere for hver kollektion, hvor de får mulighed for at fortolke Kintobe på deres egen måde. Kollektionen er præget af Kintobes fokus på bæredygtighed og venlighed. Derfor er der virkelig fokus på detaljerne i kollektionen, hvor både spænder, lynlåshoveder, net, airmesh og stropper er lavet af genanvendte materialer. Dette gælder også ydre og indre tekstiler, som de benytter sig af. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Du kan kontakte kundeservice via mail: hello@kintobe.com 

Der er en fejl på min vare, hvad gør jeg?

Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den – fx en materiale- eller fabrikationsfejl – finder købelovens regler anvendelse. Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til Kintobe på hello@kintobe.com.

Hvornår kan jeg kontakte kundeservice?

Du kan altid kontakte Kintobe via. deres kontaktformular under “kontakt” på deres hjemmeside.

Har Kintobe sociale medier? 

Ja. Kintobe har både Instagram og Facebook. 

Kan jeg returnere min vare? 

Kintobe har 14 dages returret, som er gældende fra den dag, du har meddelt dem, at du ønsker at fortryde dit køb.

Hvordan bestiller jeg en vare?

Bestil din ønskede taske ved at gå ind på produktet og tryk på knappen ’’Tilføj til kurv’’.
Tryk derefter på knappen ’’Gennemfør betaling’’.
Herefter kommer du til indtastning af dine kontaktoplysninger, valg af leveringsmetode og betaling.

Er min ordre fra Kintobe gået igennem?

Når din ordre er gået igennem, vil du modtage en ordrebekræftelse på e-mail.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på din ordre fra Kintobe er normalt 1-2 hverdage i danmark, og 2-5 hverdage i resten af verden, efter du har modtaget din ordrebekræftelse.

Har de kun en online butik?

Ja. Kintobe har kun en online butik. Find dem lige her: https://www.kintobe.com

Hvilke produkter kan jeg finde hos Kintobe?

Kintobe har et udvalg af forskellige typer af tasker. Du kan finde alt fra bæltetasker, computertasker til Vandafvisende, slidstærk roll-top rygsække.