Karmen & Kamelia

Karmen & Kamelia er en butik beliggende i Slotsarkaderne i Hillerød. De sælger smykker, tasker, hårpynt og meget andet, som er perfekt til selvforkælelse eller som gave til en, du holder af.

Karmen & Kamelia er en butik med tilhørende webshop, hvor du kan finde flotte smykker, tasker, hårpynt og en masse andre accessories. Udover en webshop har de en fin butik, der ligger i hjertet af Hillerød i Slotsarkaderne. Her kan du se deres store udvalg, hvor de fleste vil kunne finde noget, der passer til deres stil og smag. I butikken står de klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du har brug for rådgivning eller er i tvivl om, hvad der passer til dig.

Mange mærker at vælge mellem

Hos Karmen & Kamelia kan du finde mange forskellige smykkebrands. Særligt danske mærker er stærkt repræsenterede. Du kan finde Enamel, Maanesten, Pico og mange andre mærker. Udover smykker sælger de også hårklemmer, tørklæder, tasker og andre accessories, der både kan peppe dit outfit op eller komplimentere det på bedste vis.

De produkter, du kan finde i butikken, er i høj kvalitet, og det er samtidig nemt at finde en passende gave til enhver lejlighed – hvad end der er tale om en fødselsdag, konfirmation eller en ”bare fordi”-gave. De har et bredt udvalg af smykker i forskellige farver, så du kan finde det rigtige smykke til dig selv eller som gave til en, du holder af.

Smykker og hårklemmer

Find dit næste smykke her

Hos Karmen & Kamelia går de højt op i at yde en god service og hjælpe deres kunder med at finde det helt rigtige til dem. De hjælper dig også gerne med at finde den rigtige gave til veninden, studenten, eller hvem du har lyst til at glæde med et fint smykke eller noget lignende.

Webshoppen er nem og overskuelig at finde rundt i. Det giver mulighed for at få et overblik over alle de ting, som du kan få fingrene i. Køber du gennem deres webshop, kan du være sikker på at få hurtig fragt. Inden du køber, kan de kontaktes på mail eller telefon, hvis du skulle have spørgsmål til dit køb.

Du kan bruge Ønskeskyen.dk til at gemme alle dine ønsker, på den måde vil du altid kunne finde dem.

Armbånd og ringe i guld

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.