Jore Copenhagen

Jore Copenhagen designer interiør til dig, som tør skille sig ud fra mængden og ønsker at gøre dit hjem både personligt og unikt. Find keramik, glas, lamper, tekstiler og spiseborde.

Jore Copenhagen – interiør i vintagestil

Bag Jore Copenhagen står designeren Josephine Reich, som lancerede brandet i december 2019. Navnet Jore kommer derfor også af en sammentrækning mellem designerens fornavn og efternavn, da der er en tæt forbindelse mellem Josephine selv og de designs, hun præsenterer.

Josephine Reichs største inspirationskilde er vintagestilen. Det gør Jore Copenhagen til et brand, som er legende i sit visuelle udtryk, når det kommer til form, farver og materialer. En stil, der særligt kommer til udtryk i brandets ikoniske striber.

Der står keramikkopper, en tallerken og en vase på et bord. Det er fra Jore Copenhagen.

Unik og personlig interirør

På websitet finder du blandet andet lamper, tekstiler og spiseborde. Du finder også keramik. F.eks. Bistro-keramikkollektionen, som er inspireret af traditionelt bistroporcelæn, men med et twist. Farverne er inspireret af den klassiske franske bistro med en hummer-rød og oliven-grøn, og en mere klassisk blå, der passer til alt i din køkkenkabine.

Smukke glas er også at finde på websitet – eksempelvis Trattoria-glaskollektionen. Den er inspireret af en varm sommerdag, hvor du drikker vin og spiser ost. Kollektionen består af vinglas, champagneglas og vandglas, den perfekte limonadekande og et serveringsbræt.

Alle glas er produceret i genbrugsglas og er i sommerhimlens nuancer, fra lyseblå, havgrøn, varm karry og lys pink. Glassene er det perfekte midtpunkt til den perfekte borddækning!

Der er nogle glas stablet ovenpå hinanden til venstre fra Jore Copenhagen. I midten er et glasskærebræt og til højre er der nogle glas stablet på hinanden.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.