Jane Kønig Logo

Jane Kønig

Smykkebrandet Jane Kønig har eksisteret siden 1989 og er anerkendt for deres populære Lovetag smykker. Skab dit helt eget unikke smykke og udforsk de mange designs allerede i dag.

Fuldend dit outfit med det helt rigtige smykke fra Jane Kønig

Intet look er helt fuldendt uden nogle tilhørende smykker! Sæt prikken over i’et med ringe, øreringe, halskæder og armbånd. Hos Jane Kønig kan du finde lækre smykker, der er tidløse med et finurligt touch. Du kan derfor finde smykker til enhver anledning. Alt efter hvilket udtryk, som du ønsker at ramme, kan du finde både elegante og minimalistiske hoops til statement øreringe. Du har derfor rig mulighed for at lege med dit udtryk, lige som du ønsker. 

Pige som har smykker på

Find ringe, øreringe, halskæder og armbånd hos Jane Kønig

Med et par smukke øreringe kan du virkelig komplimentere dit look, og de er den perfekte accessory uanset anledningen. I Jane Kønigs smykkeunivers finder du både klassiske øreringe og store og ekstravagante smykkedesigns. De klassiske øreringe er et oplagt valg, hvis du ønsker et lidt mere nedtonet look – hvilket ofte passer perfekt til hverdag. Skal du til en fødselsdag eller en anden begivenhed, er det altid en god idé at gøre lidt ekstra ud af sig selv. Her er et par statement øreringe et godt valg! 

Gå på opdagelse i Jane Kønigs smykkeunivers og find lækre ringe i et udvalg, hvor du finder noget til enhver smag. Tilføj fine ringe i sølv, forgyldt sølv og 18 karat guld. Her kan du blandt andet finde ringe med et simpelt udtryk samt til festlige anledninger. Udover at en ring pynter utroligt meget, så symboliserer den også kærlighed. Har du fx fået en ring i gave, så kan de have en helt særlig betydning. Hos Jane Kønig har især halskæder en stor betydning. Jane har netop designet disse siden Jane Kønig eventyret startede i 1989. Smykkebrandet er anerkendt for deres Lovetag halskæde, som findes som vedhæng, ringe og armbånd. Her er det muligt at vælge lige netop det bogstav, som du ønsker. Du kan dertil også vælge mellem bogstaver, tal og symboler, så du kan sammensætte lige præcis det smykke, du ønsker.

To modelbilleder

Personliggør et smykke med vedhæng 

Elsker du personlige smykker? Så er Jane Kønig det helt rette sted for dig. Design dit helt eget smykke med et fint vedhæng af eget valg. Du kan finde fine Lovetags, Startags og Loveletters, som kan hjælpe dig med at gøre dit smykke til dit helt eget. Du kan også finde flotte symboler i form af hjerter, kors, firkløver og meget mere. Udforsk et spændende udvalg og kom godt i gang med at skabe dit helt eget, unikke smykke. Vedhængende findes i sølv, forgyldt sølv og 18 karat guld. 

To sammensatte billeder med smykker med vedhæng

Find en personlig gave til den du holder af  

Hos Jane Kønig kan du finde en helt særlig gave til dem du har kær. Uanset hvad er et smykke helt unikt at både give og få som gave. Et smykke holder desuden i mange år og får ofte en helt speciel betydning for modtageren. Et fint smykke slår derfor sjældent fejl. Uanset om du skal til konfirmation, barnedåb, fødselsdag eller noget helt fjerde, så er et smykke passende som gave. Kom i gang med at finde den helt perfekte gave lige her og tilføj dine favoritter på din ønskeliste på Ønskeskyen.dk

Finder du ikke lige hvad du leder efter her, så er vi sikre på, at du kan finde masser af inspiration i vores brandunivers

En masse billeder af Jane Kønigs nye kollektion

Læs mere om Jane Kønig

Hvis du heller ikke kan stå for smykker og elsker at opdatere smykkesamlingen med nye items, så kender du måske allerede smykkebrandet Jane Kønig! Bag smykkebrandet står den dygtige smykkedesigner, Jane Kønig. Jane åbnede sin første butik i 1989 i centrum af København. I dag kan du både købe deres fantastiske smykker i to flagship-butikker, deres webshop og hos udvalgte forhandlere. Butikkerne er placeret i København og Aarhus, og der er derfor god mulighed for at se de fine smykker i en af butikkerne. Smykkerne er designet med fokus på passion og inspiration, der udgør et smykkeunivers med tidløse smykker med et skævt touch. 

Ofte stillede spørgsmål om Jane Kønig

Hvilke produkter kan jeg finde hos Jane Kønig? 

De har et stort udvalg af smykker bestående af ringe, halskæder, øreringe og ringe. Udforsk udvalget allerede i dag og lad dig inspirere til din ønskeliste. 

Hvad er et Lovetag? 

Lovetag er Jane Kønigs signatursmykke som findes som vedhæng, ringe og armbånd. Det er kendetegnet ved et bogstav, der gør smykket utroligt personligt. 

Hvilke materialer benytter Jane Kønig sig af? 

Deres smykker er i utroligt god kvalitet, og du finder derfor smykker i materialerne sølv, forgyldt sølv og 18 karat guld. 

Har de nogle fysiske butikker? 

Ja, det har de. De har to flagship butikker i København og Aarhus.

Hvordan kan jeg personliggøre et smykke? 

Gør dit smykke helt unikt og kig blandt de mange vedhæng, som du kan personliggøre dit smykke med. Du kan både finde symboler, bogstaver og meget mere blandt udvalget. 

Er et smykke en god gaveidé? 

Et smykke er helt særligt både at få og give som gave. Man går derfor ikke helt galt i byen, hvis man køber et smykke som gave. Det er en gave, der holder i lang tid! 

Hvordan plejer jeg mit smykke bedst muligt? 

Det er vigtigt at pleje dine smykker, så du kan forlænge holdbarheden. På Jane Kønigs hjemmeside kan du finde en vejledning til, hvordan du plejer dine smykker allerbedst. 

Hvordan kommer jeg i kontakt med Jane Kønigs kundeservice? 

De kan kontaktes på mail: service@janekoenig.dk og telefon: +45 33 15 86 87. 

Hvilke tidspunkter kan jeg kontakte deres kundeservice? 

De kan kontaktes telefonisk mandag-torsdag kl. 09:00-16:00 og fredag kl. 09:00-15:30. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.