Jack&Jones

Jack&Jones er et dansk brand, der sælger trendy og afslappet tøj til mænd i alle aldre og størrelser. De ønsker at skabe et fællesskab omkring brandet og er utrolig passioneret om at tilbyde mode.

Jack&Jones begyndte at bryde frem for over 25 år siden. Siden da er de vokset og deres passion for smart og stilrent tøj samt en forkærlighed for denim er bestemt ikke blevet mindre. Hos Jack&Jones kan du finde urbant sprogstøj, afslappende klassikere, skarpe jakkesæt accessoires og sko. De går højt op i at dække alle behov i enhver fyrs garderobe. De ønsker at være mere end et sted at købe tøj. De er et fællesskab og et broderskab, som sammen elsker denim. De har gjort shopping let, fede jeans og fede vibes er filosofien bag brandet – så gå på opdagelse i dag og de hvad Jack&Jones byder på

Inspirationen venter

Det kan virke uoverskueligt at gå på jagt efter nye outfits. Man ønsker at forny garderoben, men hvor skal man kigge hen for inspiration? Heldigvis har Jack&Jones lavet et inspirations-univers med tips til ”få looket” og ”sæsonens highlights”. Udforsk deres idéer til sammensætning af nye outfit. De finder stor inspiration fra gaderne, hvor de nyeste trends opstår. Lad dig inspirere og upgrader dine outfits i dag med det nyeste mode fra Jack&Jones. Derudover går brandet højt op i at mode skal være for alle og de fører derfor kollektioner i alle størrelser, både til plus-size og til drenge, så hverken alder eller omfang skal forhindre deres kunder i at gå i pænt og lækkert tøj. 

Deres mål er, at du som kunde vil handle med dem igen og igen, derfor står de også klar med råd og vejledning, hvis der er noget du skulle være i tvivl om. Find dine gaveønsker på jackjones.com, og husk at tilføje dine favorit produkter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

En bedre verden

Jack&Jones har i årevis arbejdet på at blive mere bæredygtige og har derfor arbejdet på en ny website kaldet ”A/BETTER WORLD”, hvor de ønsker at samle initiativer til at skabe gennemsigtighed i måden at arbejde på. De tror på bedre løsninger til at lave tøj på, bedre måder for mennesker, der arbejde i industrien og for vores planet. Deres initiativer for at blive mere bæredygtige får mere og mere indflydelse og påvirker positivt deres mindsæt bag deres brand. Verden forandre sig og de synes det er utrolig vigtigt at følge med. 

Find det du mangler og husk at tilføje dem til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Læs mere om Jack&Jones

Jack&Jones har været toneangivende på den danske modescene de sidste 25 år. De er stedet, hvor drenge og mænd kan finde tidens trends indenfor mode, men også finde stabile basics til garderoben, uanset årstiden. Deres tøj er af høj kvalitet og hvis du er i tvivl om hvad der klæder dig, så kan du få hjælp både online og i deres butikker. De har mange kategorier, der indeholder tøj til enhver lejlighed og samtidig er det også nemmere for dig at få et overblik over, hvad du kan finde inde på deres webshop.

Gå på opdagelse i webshoppen og husk at tilføje dine ønsker ind på Ønskeskyen.

Ofte stillede spørgsmål hos Jack&Jones

Hvordan kommer jeg i kontakt med Jack&Jones?

Du man både chatten med dem eller sende et mail vis deres hjemmeside. Søg på kontaktmuligheder og klik “andet”, derfra kan du sende en mail med spørgsmål.

Hvor lang er leveringstiden?

Du kan forvente at modtage din ordre indenfor 1-3 hverdage.

Kan jeg fortryde mit køb?  

Ja, du har 100 dage fortrydelsesret online, dog 30 dage hvis du returnere i fysisk butik.

Er Jack&Jones på sociale medier? 

Ja, du kan finde dem på Facebook, Instagram, YouTube og Pinterest.

Hvad har Jack&Jones fokus på?

For dem er det vigtigt at sælge produkter af høj kvalitet til gode priser, der passer til alle.

Hvad indeholder Jack&Jones produkter?

En masse denim, som de elsker. Eller er det alt man kunne tænke sig i gaderoben: t-shirts, bukser, undertøj, sko, jakker, langærmede trøjer og meget mere.

Hvor lang tid har Jack&Jones eksisteret?

De har eksisteret i snart 30 år, og fornyer sig stadig hver dag.

Hvilke størrelser har Jack&Jones?

De fører stort set alle størrelser og tøj til alle aldre. De har også en størrelsesguide, hvis du skulle være i tvivl hvilke der passer dig bedst.

Har de studierabat?

Ja! De tilbyder hele 20% til studerende, så tilmeld dig i dag og få rabat.

Hvordan finder jeg en fysisk butik?

Du kan nemt handle på nettet hos Jack&Jones, men de har samtidig en masse fysiske butikker. På deres hjemmeside kan du finde en butik nær dig, hved at taske en ønsket by ind.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.