ID Fine Jewerly

Definer din unikke stil med dansk designede smykker fra ID Fine Jewely. Smykkerne er lavet ud fra bæredygtigt håndværk og følger tidens trends og tendenser. De går perfekt til et casual hverdagsoutfit.

ID Fine Jewelry kombinerer skandinaviske guldsmedetraditioner i et ungdommeligt og udtryksfuldt design. De går ikke på kompromis med kvaliteten, og alle smykker produceres i rhodineret eller 22 karat forgyldt 925 Sterling Sølv. Mix, match og stack dine ID Fine Jewely smykker for et trendy statement udtryk eller style dine smykker helt minimalt for et mere elegant look. Hvad end du vælger, sørg for at det afspejler din unikke identitet.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.

TOP 9 PRODUKTER FRA ID FINE JEWELY

Bolt Hoop

Bolt Hoop

Chunky, oval bolt hoop. Øreringen er produceret i recycled 22 karat forgyldt 925 Sterling Sølv.

399,00 DKK

Chunky Hoops

Ovale mini hoops som tilhører den stilrene Chunky kollektion fra id Fine.

475,00 DKK

Unicorn Hoops

Edgy hoops Snoet design Lukkes med en lås bagpå Fås i sterlingsølv eller forgyldt sterlingsølv.

549,00 DKK

Vega Earring

Elegant single ørering Med to klare cubic zirkonia Tynd kæde foran og bagpå.

349 DKK

Signet Ring

Chunky Signet Ring

Chunky, firkantet signet ring med et smukt poleret finish. Passer ethvert outfit.

675,00 DKK

Eros Open Ring

Statement ring fra Astrid Olsens kollektion Illusion, der snor sig smukt om fingeren.

999,00 DKK

Curb Ring

Curb Ring

Moderne ring Poleret curb chain, 4mm bred Fås i sterlingsølv eller forgyldt sterlingsølv.

525,00 DKK

Harlequin Bangle

Harlequin Bangle

Facetteret armbånd Indvendig diameter 58 x 44 mm. Armbånden er åbent på bagsiden.

749,00 DKK

Seashell Necklace

Elegant forgyldt halskæde og vedhæng med konkylie Lukkes med en fjederlås.

575,00 DKK

SKANDINAVISKE SMYKKER FRA ID FINE JEWELY

Siden 2017 har det skandinaviske brand kreeret trendy og klassiske smykker med et råt touch. Smykkerne er udført i bæredygtigt håndværk og produceret i poleret sølv eller 22 karat forgyldt 925 sterling sølv. Kombinationen af klassisk håndværk og udtryksfuldt design giver dig mulighed for at tilføje et personligt præg til dit look. Det er også denne sammensætning, som danner grundlaget for smykker af den højeste kvalitet og smukt design. Smykker er en vigtig accessory i din garderobe og er med til at understrege din stil. Med smykker fra ID Fine Jewely har du mulighed for at udtrykke og skabe din helt egen unikke stil. Deres smykker komplimenterer enhver pige og kvindes stil og kan sammensættes på kryds og tværs. Uanset om du er til skandinavisk minimalisme eller et mere råt, dramatisk look, som kræver opmærksomhed, kan du finde et varieret udvalg af smykker, som kan bæres af enhver. 

ANSVARLIG PRODUKTION

Find din personlige favorit blandt deres store udvalg. Alle deres smykker er fremstillet med stor omtanke og produceret ansvarligt. Produktionen foregår på egen fabrik i Vietnam, hvor alle ansatte uddannes i traditionelle danske guldsmedetraditioner. Fabrikken er medlem af “United Nations Global Compact”, som er et initiativ for ansvarlige virksomheder. ID Fine Jewely er derudover medlem af ”Responsible Jewellery Council”. De sikrer derfor en ansvarlig forsyningskæde. Deres smykker er designet i København og produceret i holdbare materialer, så dine smykker kan holde sig smukke i mange år. 

DEFINER DIN STIL 

Dit valg af smykker afspejler din identitet. ID Fine Jewelys smykker står for identity by choice, hvilket betyder at det er dit personlige valg, der er den afgørende faktor. Om du ønsker et simpelt look eller vil signalere mere attitude, er helt op til dig. Deres spændende udvalg af smykker er inspireret af high-street tendensen, som følger tidens trends til overkommelige priser. Du har derfor muligheden for at sammensætte smykkerne, som komplimenterer din stil bedst. 

Det modeorienterede smykkebrand går ikke på kompromis med kvalitet. Et smykke fra ID Fine Jewely er derfor den oplagte gaveidé til hende, der elsker at understrege sin stil med stilfulde og moderne smykker. Udvalget spænder bredt og tilbyder alt fra minimalistiske smykker til mere kreative og legende designs. Der er derfor al mulighed for at finde den helt rette gave til dig selv eller en du holder af.

Smykker er noget helt specielt og bærer en særlig affektionsværdi. Når du modtager eller giver et smykke i gave, skabes der automatisk en historie og et bånd mellem modtageren og giveren. Til en speciel lejlighed, kan et smykke derfor skabe nogle helt særlige minder. Smykker skaber en fin helhed i ethvert look og er et musthave i enhver garderobe. Definer din personlige stil med ID Fine Jewely.

SMYKKEPLEJE 

Hos ID Fine får du smykker af den fineste kvalitet. For at dine smykker holder sig smukke i lang tid, er det vigtigt at behandle dem med omtanke. Sådan garanterer du også, at du kan bruge dine smykker mange år frem. For at rengøre dine smykker, kan du benytte Hagerty Silver Clean, som gør dem glansfulde på ny igen. Når du går i bad eller vasker op, skal du huske at tage dine smykker af, da det kan medføre slitage. På ID Fine Jewelys hjemmeside kan du finde en guide til, hvordan du renser og plejer dine smykker: https://idfine.dk/pages/smykkepleje. Husk at du hurtigt kan tilføje ønsker fra ID Fine til din egen ønskeliste på Ønskeskyen.dk – det bliver ikke nemmere. Gå på opdagelse i blandt de mest populære brands og find en masse fede ønsker.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan aktiverer jeg en rabatkode?

Tilføj din rabatkode i det tomme felt i indkøbskurven.

Der er en fejl på mit smykke, hvad gør jeg?

Reklamationsretten er på 2 år og dækker fabrikationsfejl såsom løse sten eller misfarvninger. Hvis du finder en fejl på dit smykke, skal du henvende dig til nærmeste Julie Sandlau konceptbutik eller kundeservice på: +45 33 93 39 29.

Jeg ønsker at sende mit smykke retur, hvordan gør jeg?

Du har 14-dages returret. I julen er returretten forlænget, som gælder fra d. 24/12 og 14 dage frem. Hvis du ønsker at returnere din vare, skal du sende den retur til hovedkontoret med en udfyldt returformular og ordrebekræftelse. Du skal selv afholde omkostningerne ved retur. 

Hvilket fragtfirma benytter de sig af?

Din ordre bliver leveret til en GLS pakkeshop eller en erhvervsadresse. 

Hvad er deres smykker lavet af?

Smykkerne er produceret i poleret sølv eller 22 karat forgyldt 925 sterling sølv.

Hvordan kontakter jeg ID Fine Jewelys kundeservice?

Du kan kontakte kundeservice på telefon: +45 33 93 39 29 og på e-mail: info@idfine.dk

Hvornår kan jeg kontakte kundeservice?

Du kan kontakte kundeservice mandag til fredag mellem 9.00–16.00.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er estimeret til 2-3 hverdage i Danmark fra bestilling af din vare.  

Hvor kan jeg købe ID Fine Jewelys smykker?

Smykkerne kan findes både online og sælges desuden gennem flere forhandlere i Danmark, som du kan finde her: https://idfine.dk/pages/forhandlere.

Hvilke smykker kan jeg finde hos ID Fine Jewely?

De har et stort udvalg af trendy, minimalistiske og edgy smykker i høj kvalitet, som kan understrege din personlige stil.