hunni - logo

Hunni

Hos Hunni finder du ekslusivt tilbehør til din hund eller en hund du holder af. Udvalget hos hunnishop.com er nøje udvalgt med de bedste brands og masser af håndplukkede produkter.

Smukke liner, seler og halsbånd til dig og din firbenede ven 

Du bruger mange timer på tur med din hund. Derfor fortjener du en line, der er behagelig at holde i og smuk at se på. I Hunni finder du særligt udvalgte liner, halsbånd og seler i den bedste kvalitet til hunde i alle størrelser. Uanset om du kommer i deres fysiske butik eller handler online kan Hunni’s medarbejdere rådgive dig til at finde netop det tilbehør, som passer din hund. 

Find inspiration fra Hunni og husk at tilføj dine favoritter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Hun med hundesnor

Hundetilbehør der passer ind i din indretning 

Hundekurven og skålene til foder og vand står altid fremme, derfor skal hundetilbehøret selvfølgelig passe ind i din indretning. Uanset om du foretrækker varme beige nuancer, kølig grå eller farverige detaljer, så finder du tilbehør til din hund som passer ind i dit hjem. Og Hunni går naturligvis ikke på kompromis med komfort og kvalitet. 

Find de bedste tilbehør til din hund og husk at tilføje dem til jeres ønskeliste hos Ønskeskyen.

Hund og hunde madskåle

Den perfekte vært(inde) gave

Drop blomsterne eller chokoladen. Hvis du virkelig vil give en gave, der glæder, så giv en gave til hunden. Vi elsker når andre husker vores “hunde-børn”, og hvis du skal på besøg hos en, der har hund, kan du være sikker på, at værten eller værtinden smiler op til begge ører, hvis du medbringer en lækker treat, hundelegetøj eller en fin bandana til den firbenede. 

Mangler du inspiration til hvad du skal købe til din hunds fødselsdag? Så finder du på linket masser af inspiration til at finde den perfekte gave.

Hunde og hundegodbidder

Læs mere om Hunni

Hos Hunni går du aldrig forgæves, hvis du mangler tilbehør til din hund eller til din nye hvalp. Du finder et bredt udvalg af luksusvarer såsom tilbehør til din hund, foder og forskellige slags godbidder og ben. Hvis du har en hvalp på vej, så kan Hunni også indgravere navnet på hundetegnet på halsbåndet. De er også altid klar til at guide dig, hvis du skulle være i tvivl om, hvilket andet tilbehør der kunne være nyttigt. Du kan finde den fysiske butik i København K, hvor du selvfølelig er mere end velkommen til at tage din hund med.

Tilføj dig og dine hunds favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos Hunni

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er mellem 1-3 hverdage.

Hvilke produkter kan jeg finde hos Hunni?

Hos Hunni finder du et bredt udvalg af ting til hjemme, foder/godbidder, hvalpe udstyr og legetøj

Kan jeg opnå fri fragt?

Du kan opnå fri fragt ved køb over 499 kr. 

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Du kan enten kontakte dem via mail: hej@hunnishop.dk

eller på telefon  +45 30 15 35 40. 

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Hos Hunni kan du betale med Dankort, VISA, Mastercard, Paypal og MobilePay.

Hvad hvis jeg fortryder?

Der gives 30 dages fuld returret. Produkterne skal blot være ubrugte og i original emballage. Du kan også returnere i den fysiske butik.

Kan jeg finde Hunni på sociale medier?

Ja, du kan finde dem på Instagram og Facebook.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.