HUGO BOSS

Hos HUGO BOSS finder du kvalitetsmodetøj. De byder på signaturstyles og klassisk modetøj samt sko og accessories, uanset om det er til mænd, kvinder eller børn.

Modetøj i kvalitet

Hos HUGO BOSS finder du det lækreste modetøj til både mænd og kvinder. Under “Women” finder du et bredt udvalg af tøj, sko og accessories i alle afskygninger. BOSS introducerer sig på ny med et fascinerende og nyskabende all-star team, der motiverer. De bliver inspireret af dem, der definerer deres egne veje med mod og stil. Vær lige netop den, du ønsker.

Mode til mænd og kvinder

Hos HUGO BOSS finder du det lækreste modetøj til både mænd og kvinder. Under “Women” finder du et bredt udvalg af tøj, sko og accessories i alle afskygninger. Ligeledes finder du også et bredt udvalg af tøj, sko og accessories til herre, hvor du også kan finde inspiration og tips til at finde det bedste suit til enhver anledning. Udover kategorierne til mænd og kvinder har de også et stort udvalg af lækkert børnetøj.

Tips til at finde inspiration til din garderobe

Hvis du står og mangler inspiration til din stil eller til din garderobe, så har HUGO BOSS en inspirations-kategori under både “Men” og “Women”. Her kan du finde inspiration til at pifte din garderobe op med styles fra enten HUGO eller BOSS. Tøjet, skoene og deres accessories er altid lavet i de bedste materialer såsom; silke, italiensk læder, bomuld etc. Du er derfor sikret altid at finde modetøj i allerbedste kvalitet, når du handler hos HUGO BOSS.

Skal du til fødselsdag hos en ven der er modeinteresseret, så find gaven hos HUGO BOSS eller udforsk de mange andre brands, der er hos Ønskeskyen.

Læs mere om HUGO BOSS

HUGO BOSS er et af de største og mest anerkendte tyske modemærker. De er kendt for at designe og producere modetøj af bedste kvalitet. Hvis du tager et kig på HUGO BOSS’ webshoppen, finder du et hav af modetøj, som altid er i bedste kvalitet, samtidig med at det har et perfekt fit og klassiske snit, der altid følger tidens trend. Så hvis du går op i mode, eller bare elsker tøj i god kvalitet, som holder sæson efter sæson, skal du helt sikkert tage et kig på HUGO BOSS’ hjemmeside.

Find dine favoritter og tilføj dem til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos HUGO BOSS

Hvordan er tøjet i størrelsen?

Under hvert style finder du en størrelsesguide, som vejleder dig til at vælge den helt rigtige størrelse.

Hvor lang er leveringstiden?

Den forventede leveringstid ved standardlevering er 3-5 hverdage.

Hvad koster fragten?

Standardleveringen er gratis, og du kan få leveret din ordre med ekspresslevering for 95 kr.

Hvilket fragtfirma bliver mine varer sendt med?

Din ordre sendes med PostNord eller med DHL.

Er der mulighed for hjemmelevering?

Ja, du får altid leveret din ordre til din hjemmeadresse eller til erhverv.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du finder dem både på Instagram og Facebook.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Du kan kontakte dem på E-mail: service-dk@hugoboss.com, på telefonnummer: +45 35 15 87 30, på deres livechat eller på WhatsApp.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale med følgende betalingsmuligheder; Visa Electron, Visa, Mastercard, American Express, PayPal, ApplePay, Maestro og Klarna.

Hvad hvis jeg fortryder?

Du har selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret, som gælder fra den dag din ordre afsendes.

Hvor kan jeg få informationer om tøjet materiale?

Under hvert produkt finder du en detaljeret beskrivelse af hvilke materialer, tøjet er sammensat af.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.