Homehagen

Hos Homehagen finder du lækkert sengetøj i allerhøjeste kvalitet og i smukke tekstiler. Du kan være sikker på at finde den bedste kvalitetsbomuld, komfortable luksuslagner samt flotte dyne- og pudebetræk.

Luksuriøst sengetøj

Homehagen henter sin inspiration fra traditionelt skandinavisk design.

Jan Oliver Booth & Henrik Pedersen har arbejdet i interiør- og modebranchen både i London og i København. De grundlagde deres København-baserede sengetøjsfirma i 2018.

“Drivet” til at starte en virksomhed, der kunne vokse ud fra deres behov og ønsker om at designe og producere unikke produkter. Alt med en stærk æstetik i høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser, og som er i harmoni med miljøet. Alle deres produkter er Økologisk og Oeko-Tex® certificeret.

billedet af puder og dyner

Stoffer og tekstiler i høj kvalitet

En væsentlig del af Homehagens succes er kvaliteten og valget af deres samarbejdspartnere, som har deres fokus på, hvordan de producerer deres stoffer og tekstiler. Ved at samarbejde med eksperter indenfor tekstil fra den berømte region Guimaraes i Portugal er Homehagen i stand til at levere et premium-produkt, der opretholder en høj standard for vævning. Producenterne kan ligeledes stå inde for at lave et produkt, der kan modstå tidens test. Alt er fremstillet af dygtige håndværkere, der gennem tiden har arbejdet indenfor samme område siden 1700-tallet.

billedet af puder og dyner

Unikke produkter og økologiske værdier

Hos Homehagen er design, kvalitet og økologiske værdier det vigtigste. Homehagens grundlæggere har brugt utallige timer på at designe perfekte produkter og på at finde den helt rigtige producent til at skabe det ønskede resultet. Du får unikke produkter, der har sine rødder i Skandinavien, fremstillet i fantastiske kvaliteter, som kun vil blive bedre i brug.

billedet af puder og dyner

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.