Hair247

Hair247

Find alt til håret hos Hair247, der byder på et stort udvalg af hårpleje fra anerkendte og unikke brands. Udover hårpleje finder du også hudpleje, parfume og elektronik til håret.

Plejende hårprodukter fra Hair247 

Dyk ned i et spændende skønhedsunivers, hvor der er fokus på velvære og skønhed. Find produkter til håret, som er af den allerbedste kvalitet. Sortimentet byder på en lang række af anerkendte brands såsom Kérastase, Kevin Murphy, L’Oréal og Olaplex. Du har derfor al mulighed for at finde dit næste favoritprodukt til håret, hvad end du leder efter en blødgørende shampoo eller en plejende hårkur. Uanset dit behov har Hair247 et stort udvalg af produkter til en overkommelig pris. De tilbyder produkter både til mænd og kvinder fra populære brands, hvor hvert enkelte produkt er nøje udvalgt til shoppen. Du er derfor altid sikker på at finde et udvalg af de bedste hårprodukter hos Hair247. 

Forkæl dig selv eller en du holder af med nogle gode produkter til håret. Dit hår er en stor del af dit look. Derfor er velplejet hår vigtigt for din personlige udstråling. Hvis du drømmer om smukt og velplejet hår, er du kommet til det helt rigtige sted! Hair247 hjælper dig med at få det velplejede hår, som du har drømt om længe. Med de helt rette hårprodukter til din hårtype, kan du komme langt. Udforsk de mange populære brands hos Hair247 og lad dig inspirere til din ønskeliste. 

Måske er du på udkig efter en fødselsdagsgave eller en gave til en særlig højtid? Så lad dig inspirere lige her hos Hair247.

Plejende hårprodukter fra Hair247

Produkter til styling af dit hår 

Uanset din hårtype, så kan de helt rette produkter til styling af dit hår virkelig gøre en stor forskel for dit look. Hvis du har krøllet og fyldigt hår, kender du nok de udfordringer der kan følge med. Få styr på dit hår med gode stylingprodukter fra Hair247. Style dine krøller med en krøllecreme, som både er fugtgivende og giver hold til dine krøller. Den reducerer også krus og sørger for, at din frisure sidder som den skal hele dagen. Har du derimod helt glat hår, kan du skabe volumen i dit hår med en hårmousse eller stylingprodukter, der giver volumen til håret. 

Har dit hår brug for lidt ekstra fugt og pleje, kan du opnå silkeblødt hår ved hjælp af en god hårolie. Olier har fantastiske egenskaber, alt efter hvilken hårtype den er til, og er en god måde at pleje håret på, så du får en smuk og strålende glans. 

Elektronik til håret

Hair247 tilbyder et udvalg af elektronik til håret. De forhandler blandt andet brands som HH Simonsen og Moser. For nogle er et krøllejern eller glattejern helt uundværligt i hverdagen, eller når man gerne vil gøre lidt ekstra ud af håret til specielle anledninger. Udforsk udvalget hos Hair247 og find dit næste elektroniske styling tool. På Ønskeskyen.dk kan du tilføje dine topønsker og skabe et overblik over alle dine favorit produkter.

Når du bruger elektroniske varmeprodukter til dit hår, er det vigtigt at huske at bruge et varmebeskyttende hårprodukt inden brug. Sådan kan du beskytte dit hår og sørge for, at det er sundt og velplejet.

Produkter til styling af dit hår

Find gaven til ham eller hende du holder af 

Hair247 har ikke kun produkter til håret, men forhandler også parfume, makeup og hudplejeprodukter til både mænd og kvinder. Hvis du er på udkig efter en lækker gave til hende eller ham, så kan du finde en masse gode gaveidéer hos Hair247. De tilbyder hurtig levering på 1-2 hverdage, så du er sikker på at have dine produkter i tide. Find nogle af de bedste hårprodukter og skønhedsprodukter til skarpe priser hos Hair247. 

Find gaven til ham eller hende du holder af

Ofte stillede spørgsmål om Hair247

Hvilke produkter kan jeg finde hos Hair247? 

De har et lækkert udvalg af hårprodukter, makeup, hudpleje og parfume til mænd og kvinder. 

Hvornår kan jeg forvente at modtage min online bestilling? 

De tilbyder hurtig levering, og du kan derfor forvente at modtage din bestilling inden for 1-2 hverdage. 

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Du kan kontakte kundeservice på telefon: 23 83 97 99 eller via mail: kundeservice@hair247.dk

Hvornår kan jeg komme i kontakt med kundeservice?

De kan kontaktes på telefonen på hverdage mellem 9-15. 

Hvor kan jeg købe deres produkter?

Hair247.dk er en online shop, og du kan derfor shoppe deres produkter online. 

Hvilke brands forhandler Hair247?

De forhandler en lang række af populære brands herunder Kérastase, Kevin Murphy, L’Oréal og Olaplex.

Skal jeg betale for levering?

Nej. Levering er gratis i Danmark, når du køber hos Hair247. 

Kan jeg returnere en ordre?

Ja. Du har hele 365 dages returret. 

Hvordan returnerer jeg min ordre? 

Hvis du gerne vil returnere din ordre, skal du kontakte Hair247 på mail eller benytte dig af deres standard fortrydelsesformular. Herefter har du 14 dage til at sende din ordre retur. 

Skal jeg selv betale for returfragt?

Ja. Ved returnering kan du købe en returlabel til 52,50 kr. 

Om Hair247

Hair247 blev etableret i 2007. Inspirationen til online shoppen udsprang fra et ønske om at kunne tilbyde lækre hårprodukter 24 timer i døgnet alle ugens dage. Du kan derfor shoppe produkter til håret, når det passer dig! Sortimentet byder på lidt af hvert, og du kan gå på opdagelse i et udvalg af hårpleje, hudpleje, kropspleje, parfume og makeup. Lad dig inspirere hos Hair247, når du er på udkig efter lækre skønhedsprodukter til en god pris. 

Finder du ikke det, som du leder efter, kan du også finde masser af inspiration i Ønskeskyens udvalg af brands.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.