hafaro logo

Hafaro.dk

Hafaro.dk har stort fokus på personlig pleje. De er eksperter i aflastningsprodukter til ryg, lænd og fødder, fordi de tror på, at fysisk og psykisk velvære hænger sammen. Udforsk deres shop lige her.

Velvære fra top til tå

Hos Hafaro.dk tror de på at fysisk og psykisk velvære hænger sammen. De fokuserer i høj grad på at aflaste de dele af kroppen, som vi oftest bruger mest i løbet af dagen. Derfor har de et stort udvalg af aflastnings- og plejeprodukter. Hvad end du søger et udvalg af forskellige massageapparater eller plejeprodukter til fødder, så er du sikker på at finde det på hjemmesiden. Såfremt du skal passe særligt på en bestemt del af foden, er det også det oplagte sted at søge til. De har svangerstøtteprodukter til højhælede sko, knystbeskyttere, svangstøtter og meget meget mere.

Aflast din krop med en ergonomisk støttepude

Sidder du ned mange timer om dagen? Det er vigtigt at støtte sin ryg og lænd, når man skal arbejde, køre bil, eller ved andre aktiviteter, hvor man sidder ned i længere tid ad gangen. Det er også det oplagte sted at søge til, hvis du har en skade, eller er blevet opereret i et bestemt område. Du finder nemlig alt fra halebenspuder med memoskum til bækkenbundspuden, som letter trykket på halebenet og bækkenet.

Husk altid at tilføje dine favoritter til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk.

Læs mere om Hafaro.dk

Hafaro.dk er et forum for velvære, pleje og skønhed. De gør en dyd ud af at samle alle de mest populære og nødvendige produkter til at pleje krop og sjæl. Du finder et bredt sortiment af forskellige massageapparater, støttepuder samt støtte til forskellige dele af foden. Produkterne til lindring og støtte af kroppen bidrager samtidig til at øge blodcirkulationen og til at holde kroppen i balance. De har lynhurtig levering og kundeservice, der gør alt de kan for at hjælpe dig videre. Udforsk sortimentet allerede i dag!

Husk at holde øje med priserne, de har løbende udsalg, hvor du finder ekstra gode priser.

Ofte stillede spørgsmål hos Hafaro

Hvornår bliver min vare sendt?

Hvis du bestiller før kl. 15:00 på hverdage, så sender de din pakke samme dag. Bestiller du i weekenden, så sender de din pakke om mandagen.

Hvilke betalingsmetoder kan jeg betale med?

Betaling kan ske ved brug af følgende betalingsmidler: VISA/Dankort, MasterCard, Visa Electron, Dankort og MobilePay og ViaBill.

Hvordan kan jeg kontakte deres kundeserviceafdeling?

Du kan kontakte dem via E-mail: kundeservice@hafaro.dk  og på telefonnummer: +45 91 25 21 61.

Hvem leverer min pakke?

Hafaro.dk sender med Postnord.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ønsker at sende min vare retur som reklamation?

Du har naturligvis reklamationsret, når du handler hos Hafaro.dk. Læs mere om hvordan du skal forholde dig under deres handelsbetingelser.

Kan jeg finde dem på de sociale medier?

Ja, det kan du tro. Du kan finde dem op Facebook, Instagram og YouTube.

Støtter de andre foreninger?

Ja, de støtter kampen mod diabetes, Dansk folkehjælp, stop papirspild, et sundt arbejdsmiljø, miljøvenlig indpakning, klimaprofilen og corporate social responsability (CSR).

Hvornår kan jeg forvente at min pakke kommer frem?

I næsten alle tilfælde vil du kunne forvente, at din pakke når frem, dagen efter du har placeret din ordre, såfremt du har placeret den inden 15:00. Men du kan forvente, at den bliver leveret indenfor 1-2 hverdage.

Kan jeg afhente min pakke fysisk?

Nej, dette er desværre ikke muligt.

Hvor lang returret har jeg?

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos Hafaro.dk.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.