Guldsmykket.dk

Står du og mangler et flot smykke til din veninde eller mor? Eller vil du bare forkæle dig selv? Så finder du med garanti et smykke, der passer dig hos Guldsmykket.dk til en god og skarp pris.

Mangler du smykkeinspiration?

Hos Guldsmykket.dk finder du en kategori, der hedder gaveideér. Her finder du hjælp til at finde gaver til hende eller ham, en dåbsgave eller til konfirmanden, til fars dag eller måske til studenten? Det kan til tider være svært at finde den helt rigtige gave til en, man holder af, derfor har Guldsmykket.dk sørget for en god guide til dig, der er på gavejagt. Smykker er nemlig altid en god gave, som både indeholder minder og holder i mange år. Hos Guldsmykket.dk finder du smykker fra mere end 40 forskellige smykkebrands, så der er noget for enhver smag.

Uanset om du skal til fødselsdag eller barnedåb, finder du det perfekte smykke til anledningen.

Billigere smykker i god kvalitet

Hos Guldsmykket.dk har de en mission om altid at sælge gode kvalitetssmykker, men til den billigste pris. Du er derfor sikret, at du altid får flotte og gode smykker til altid skarpe priser. Dette er muligt fordi Guldsmykket.dk ikke har dyre omkostninger forbundet ved driften af en fysisk butik, og samtidig har de et lille men stærkt og entusiastisk hold af medarbejdere, som får webshoppen til at køre rundt. Ønsker du alligevel at se et smykke fysisk, kan det efter aftale arrangeres at komme forbi Guldsmykket.dk’s kontor i Frederikssund.

Mangler du en gave til en fødselsdag eller konfirmation? Så finder du en god guide og inspiration til at finde den perfekte gave.

Smykker til den særlige dag

Hos Guldsmykket.dk finder du et helt særligt udvalg af smykker specielt udvalg til konfirmationen. Så hvad enten det er smykker, der skal bæres af konfirmanden på den store dag, eller det er smykker, der skal gives til konfirmanden på den store dag, finder du helt sikkert noget, der vil forevige den særlige dag. Du finder blandt andet smukke Dagmarkors, som for mange bringer konfirmationsminderne frem. Har du lyst til at give et helt unikt smykke? Så finder du et flot udvalg af diamantsmykker, som er klassiske og tidsløse.

Find den perfekte gave til din mor på mors dag hos Guldsmykket.dk.

Læs mere om Guldsmykket.dk

Hos Guldsmykket.dk finder du smykker til enhver anledning. Du finder Danmarks største udvalg af guld og sølvkæder, uanset om du mangler den perfekte ring, et lækkert ur eller en simpel halskæde. Guldsmykket.dk er din online guldsmed, hvor du altid får hurtig levering og god kundeservice. De bestræber sig på at sælge alle de samme smukke kvalitetssmykker, som din fysiske guldsmed, men til en endnu skarpere pris. Du kan derfor trygt og sikkert klikke alle dine favoritsmykker hjem fra Guldsmykket.dk, og altid være sikret at få den skarpeste pris. Når du bestiller smykker fra deres webshop, får du altid leveret dine smykker i flotte gaveæsker. 

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos Guldsmykket.dk

Hvilke produkter kan jeg finde hos Guldsmykket.dk?

Du finder smykker til enhver anledning. Både smykker til børn, mænd og kvinder. 

Hvor lang er leveringstiden?

Hvis du bestiller inden kl 14, vil der være dag-til-dag-levering, ellers er den normale leveringstid 1-3 hverdage. Vælger du levering med brevpost vil leveringstiden være 5-10 hverdage.

Hvad koster fragten?

På alle ordre under 500 kr. kan du vælge levering med brevpost via PostNord ganske gratis. Vælger du brevpost vil leveringstiden være 5-10 hverdage. Almindelig fragt med GLS eller PostNord koster fra 35 kr. Hvis du handler for over 499 kr. kan du få leveret gratis til en pakkeshop.

Hvilket fragtfirma bliver mine varer sendt med?

Din ordre vil blive leveret i samarbejde med PostNord eller GLS. 

Er der mulighed for hjemmelevering?

Ja, du kan vælge hjemmelevering for 50 kr., og det er gratis ved køb over 799 kr.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Du kan kontakte dem på telefon: +45 32 12 25 51 alle hverdage kl 9-18 eller på E-mail: salg@guldsmykket.dk.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale med følgende betalingsmuligheder: Dankort, Visa Dankort, Eurocard, Visa Electron, Mastercard, Visa, Maestro, Viabill, PayPal, MobilePay, Google Pay, Apple Pay, Anyday og Sparxpres.

Hvad hvis jeg fortryder?

Du har helt ekstraordinært helt op til 365 dages returret, når du shopper hos Guldsmykket.dk.

Hvordan returnerer jeg?

Du kan returnere ved hjælp af deres returportal, hvor du nemt og sikkert kan ombytte helt gratis eller returnere og kun betale for returfragten. Returportalen guider dig igennem en nem og sikker retur.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, det kan du tro. Du kan finde dem på Facebook og Instagram. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.