Guldsmed Fangels

Guldsmed Fangels byder på lækre og luksuriøse smykker og ure til både mænd og kvinder. De tilbyder landsdækkende bytteservice, gratis fragt, altid 60 dages returret og prismatch ⭐

Om Guldsmed Fangels

Guldsmed Fangels som butik har sin oprindelse i 1900, og de åbnede deres webshop i 2007. De elsker smykker og ure og brænder for den personlige service, som de også mener man godt kan få, selvom man handler online. Du kan hos dem både få repareret dine smykker og ure, og de er altid klar med et godt råd, hvis du har brug hjælp til omforandringer eller måske bare en ny måde at mixe dine smykker på.

Smykker

Hos Guldsmed Fangels har de mange populære smykkerbrands, f.eks. Julie Sandlau, Pernille Corydon, Mads Z, Enamel, Nuran, Lund Copenhagen, Per Borup og flere andre. De er naturligvis autoriseret forhandler af alle mærker, og hver gang du bestiller kommer det i de smukkeste æsker – lige til at give til en, du holder af, eller måske gaven til dig selv.

Smykker fra Guldsmed Fangels.

Ure

Hvem elsker ikke et lækkert ur? Hos Guldsmed Fangels er de naturligvis autoriseret forhandler af blandt andet Jaguar, Festina, Arne Jacobsen Watches og Daniel Wellington. Det betyder, at du altid får dansk udfyldt garantibevis og originale æsker. Har du brug for hjælp til at finde det perfekt ur, så ringer du bare til dem.

Ure fra Guldsmed Fangels.

Landsdækkende bytteservice

Når du handler hos Guldsmed Fangels, har de landsdækkende bytteservice. Det betyder, at der er næsten 300 butikker i hele landet, hvor du kan bytte dit køb. Nemt og enkelt. De har også altid 60 dages returret, hvis du vil have pengene retur.

Et billede af butikken Guldsmed Fangels.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.