Guldbech

Guldbech forhandler smykker og ure fra danske og udenlandske brands og tilbyder samtidig reparation, rens og gravering. Du kan være sikker på at finde smukke produkter til altid skarpe priser.

Smykker og ure

Guldbech byder på smykker og ure fra et bredt udvalg af danske og udenlandske brands. Eksempelvis kan du finde ure fra Daniel Wellington, Hugo Boss og mange flere samt smykker fra IX Studios, Nordahl Jewelry og Izabel Camille m.fl.

De tilbyder tilmed reparation af ure, batteriskift, tilpasning af urrem/lænke, reparation af smykker, professionel smykkerens og gravering i næsten alle tænkelige emner.

Hos Guldbech er de stolte over at tilbyde så mange forskellige brands til en formidabel pris. De bestræber sig hele tiden på at udvide sortimentet og tilbyde flere smykker og ure til dig.

Guldbech – en god oplevelse for alle

Guldbech holder til i en lys, indbydende og hyggelig butik i Horsens, og du er altid velkommen til at kigge forbi! Dertil har de også en lille perle af en webshop, der er spækket med alle deres skønne smykker og ure.

Om du handler i butikken eller på webshoppen, går Guldbech meget op i, at det skal være en god oplevelse for alle. Deres service er i højsædet, og de sætter en ære i at holde, hvad de lover. De er tilmed medlem af Guldsmedbranchens bytteservice. Varer købt hos dem kan derfor byttes i ca. 300 butikker fordelt i Danmark. Udover 30 dages bytteret, giver de pengene retur inden for 14 dage, hvis varen er ubrugt og påsat deres byttemærke.

Lad dig inspirere til nye smykker eller ure hos Guldbech!

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.