Godt Kram

Godt Kram byder på et bredt udvalg af gellak, acryl-gel og andet kvalitetsudstyr til at lave de smukkeste negle. Foruden produkter i god kvalitet tilbyder Godt Kram altid fornuftige priser.

Slidstærk gellak i mange farver

Hos Godt Kram finder du et kæmpestort udvalg af gellak i et væld af forskellige smukke farver.

Almindelig neglelak er en fin og hurtig løsning til at få lidt farve på neglene, men det holder sjældent mere end en dag eller to, før det begynder at skalle af… Også de dyrere mærker.

Gellak er til gengæld meget slidstærk, holder i flere uger og har en meget flot, blank finish. Gellak hærder kun i forbindelse med UV-lys, derfor skal du bruge en lampe for at få produkterne til at hærde. Her må vi også advare mod at sidde og lave negle ved et vindue, hvor solens stråler står indad, for det er nok til at starte hærdeprocessen, da der jo er UV-lys i solens stråler.

Når du laver Gellak-negle er dit forarbejde alfa og omega. Hvis du ikke er meget omhyggelig, vil Gellakken ikke holde mange dage, før det begynder at slippe.

Til højre i billedet er en masse neglelakker i sorte flasker. Baggrunden en er pink. Til venstre er en kvindes hånd, hun har lyseblå neglelak på.

Hvorfor et negle-startkit?

Hos Godt Kram kan du få neglestartpakker, så du kan komme i gang med at lave smukke negle. Når du vælger et Negle-startsæt, alt efter størrelse, er du rigtig godt på vej til at lave dit første sæt negle. Her får du, hvad du skal bruge for at komme i gang med at lave dine egne smukke negle, til en god pris. Om du vælger en Gellak-startpakke eller en Negle-startpakke med Acryl-gel er helt op til dig selv og dine ønsker.

Negleverdenen er sjov og spændende, og er du lidt kreativ og god til at fordybe dig i ting, er der ingen grænser for, hvad du kan lave.
Alle kan lære at lave smukke negle, men det kræver, at man er meget omhyggelig og giver sig tid. Det er sjældent, at det første sæt negle, man laver, sidder lige i skabet… måske heller ikke det andet sæt, men øvelse gør mester, og det gælder også her.

Man kan finde en masse inspiration og videoer på YouTube, både til negledesigns, forarbejdning, og hvordan man lægger en flot Gellak.

Baggrunden er lilla. I begge sider af billedet er en neglemaskine og nogle produkter til negle.

Acryl-gel

Acryl-gel er et super lækkert produkt, der er slidstærkt og meget nemt at arbejde med. Acryl-gelen er fast i konsistensen, og derfor kan gelen formes, som man ønsker det, uden at gelen løber. Er man ny i negleverdenen og vil prøve at forlænge sine egne negle, er Acryl-gel en rigtig god start. Acryl-gel hærder først, når gelen kommer i UV/LED-lampen, så man har god tid til at forme og tilpasse den ønskede form og længde på neglen.

Til venstre er en kvindes hænder. Hun har neglelak på.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.