GDS-Shop

GDS-Shop leverer produkter til gør det selv-folk med et overskueligt sortiment og fast lave priser. De har sortimentet og kompetencerne til at føre dig sikkert ud i et hvilket som helst projekt.

Dit online byggemarked

GDS-Shop står for Gør-det-selv-shop som er en danskejet webshop, der sælger alt til dit gør det selv-projekt, online. Et traditionelt byggemarked, som du kender det, bare online.

Hos GDS-Shop bestræber de sig på at levere skarpe priser på alt, du skal bruge til dit næste gør-det-selv projekt. Om det er til huset, haven eller noget helt tredje, så står de altid klar til at hjælpe. De har et stort sortiment med over 4.000 forskellige varer, som tæller alt fra lyskæder, robotplæneklippere, gulv og alt derimellem.

Alle produkter er nøje udvalgt til at kunne give konkret værdi for dig, og alle mærker er premium brands, som Bosch, Gardena, Velux, Morsø og mange flere. Dertil bestræber GDS-Shop sig altid på at have den skarpeste pris i markedet. Derfor har de ikke fødselsdagspriser, specielle kampagner eller Black Friday – fordi deres priser altid er markedets skarpeste. Deres prisrobot sørger for altid at opdatere priserne, så de er de skarpeste i markedet, 24 timer i døgnet. Året rundt.

En mand holder værktøj mod en mur.

Shop nemt til skarpe priser

Da GDS-Shop blev oprettet i sin tid, havde de én mission; at rykke det traditionelle byggemarked online. Dette er der en række fordele ved:

  • Billigere priser, ved at mellemmanden er skåret væk.
  • Du kan handle 24 timer i døgnet.
  • Du slipper for at starte bilen og køre i et byggemarked.

GDS-Shop mener også, at fremtidens byggemarkeder i højere og højere grad vil være online, i henhold til at du ikke har husleje og andre dertilhørende faciliteter, der gør, at priserne på produkterne vil være højere. At GDS-Shop er et online byggemarked betyder helt konkret for dig, at du kan købe alle dine produkter, du kender, men til en lavere pris.

En græsslåmaskine på en græsplæne.

Kundeservice i top

Hos GDS-Shop gør de alt for, at det skal være så nemt som overhovedet muligt at handle hos dem. Hele indkøbskurven og processen med at betale er gjort så forenklet som overhovedet muligt for at en bedre købsoplevelse.

De sidder klar fra 7-15 mandag til fredag til at besvare mails, og deres svartid er inden for 24 timer i hverdagene. Derudover sidder de også klar på telefonen tirsdag-fredag fra 10-14:30, så de altid er klar til at hjælpe dig.

Billige priser skal ikke være ensbetydende med forringet service. Tværtimod. Hos GDS-Shop får du det bedste fra begge verdener. De laveste priser og branchens bedste service.

En masse værktøj ligger på et træbord, bl.a. en hammer og to skruetrækkere.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.