GAFFA Shop

Find et kæmpe udvalg af lyd, video og merchandise hos GAFFA Shop og hold dig opdateret på dine favoritkunstnere. Er du musikelsker, så er du kommet til det helt rette sted!

Vinylplader til din samling

GAFFA Shop er stedet for dig, som ikke kan få nok af god og autentisk lyd. Dyk ned i et spændende udvalg af vinyl, CD’er og meget andet og find inspiration til, hvilke ønsker der skal på din ønskeliste. 

Der er intet som en god vinylplade, der spiller i baggrunden med en af dine favoritkunstnere. Hvis du er på udkig efter vinyl, så har GAFFA Shop et lækkert sortiment, der byder på mange forskellige genrer. Nyd den autentiske lyd og oplev den knirkende lyd lige inden musikken går i gang. En vinylplade leder tankerne hen mod gamle dage, men i dag er det muligt at finde både gamle klassikere og nye udgivelser på vinyl. Få en helt unik musikoplevelse og oplev den bløde lyd fra en vinylplade. Udforsk det store udvalg hos GAFFA Shop og opdater din samling af vinylplader. Det kan være, at du falder over en ny artist eller støder over det album, som står øverst på din ønskeliste. Hvad end du er til gamle klassikere eller mere til nyere udgivelser, kan du lade dig inspirere lige her! 

Vinylplader til din samling

Vinylpladens historie 

Vinylpladen er lyden af gamle dage! Vinylplader er de seneste år blevet utroligt populære, og mange nyere udgivelser bliver derfor også udgivet på vinyl. Vinylpladen blev opfundet i 1900-tallet, og senere hen var pladespilleren til at finde i de fleste hjem. Vinyl er det rene nostalgi, og der er blot noget helt unikt over den varme og bløde lyd, som kommer fra en vinylplade. Nyd den autentiske, analoge lyd, som skaber en helt fantastisk atmosfære i hjemmet. 

Den perfekte gave til samleren 

Leder du efter en gave til musikelskeren, som ikke kan få nok af vinylplader? Så er en god vinyl en oplagt gaveidé. Udover at det er en personlig gave, så er vinyl en musikoplevelse udover det sædvanlige. GAFFA Shop byder både på nyheder, vinyl box set og udsalg, så du har mulighed for at finde lige netop det, som passer bedst til dine behov. Find inspiration til den helt rette gave og forkæl en du holder af med en fantastisk gave. 

CD’er fra GAFFA Shop 

Selvom CD’en ikke længere er det foretrukne format at afspille musik på, så er der altså et eller andet over dem! De fleste af os husker dengang, man stod i en musikforretning og bladrede gennem de mange CD’er for at finde den helt rette. Hos GAFFA Shop kan du gå på opdagelse i et spændende udvalg af CD-nyheder. Her finder du alt fra de nyeste udgivelser til gamle klassikere blandt udvalget. Find inspiration til din ønskeliste og opdater din Ønskesky-profil på Ønskeskyen.dk. Der er altså bare et eller andet over, at kunne hive en CD frem! 

CD'er fra GAFFA Shop

Find din næste bog 

Find en god bog til din samling blandt udvalget fra GAFFA Shop. Udvalget byder på biografier om nogle af de største superstjerner og andre spændende bøger inden for musik. Hos GAFFA Shop handler alt om musik, og det samme gælder for deres bogudvalg. Læn dig tilbage med en god bog og stil din læselyst. Interesserer du dig for musik, så finder du med garanti en bog, der falder i din smag. En bog er desuden en god gaveidé, hvis du for eksempelvis skal til fødselsdag eller leder efter en god gave til musikelskeren. 

Bliv inspireret til din ønskeliste hos Ønskeskyen og udforsk vores mange brands.  

Find din næste bog

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke produkter kan jeg finde hos GAFFA Shop? 

De har et spændende udvalg af vinyl, CD’er, DVD, merchandise og bøger. 

Hvor kan jeg købe deres produkter?

De kan findes på deres online shop.

Hvad er en vinylplade? 

En vinylplade er en plade, som man brugte i gamle dage til at spille musik med en pladespiller. 

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

De kan kontaktes via mail: kontakt@gaffashop.dk eller på telefon: +45 86 62 16 22. 

Hvornår kan jeg kontakte kundeservice? 

Du kan kontakte dem på telefon på hverdage mellem 9-16.

Hvilke artister kan jeg finde blandt udvalget? 

Du kan både finde gamle klassikere og nye udgivelser. Derudover finder du et bredt udvalg af genrer. 

Hvornår kan jeg forvente at modtage min bestilling? 

Der kan gå op til 4 hverdage inden du modtager dine varer. 

Kan jeg returnere min ordre?

Ja. Du har 14 dages returret. 

Hvad er en god gave til musikelskeren?

Kender du en, som elsker den gode lyd af vinyl, så gå på opdagelse i GAFFA Shops udvalg af vinylplader og find en god plade til vedkommende. 

Hvor finder jeg vinylplader til gode priser? 

GAFFA Shop har 100-vis af LP’er til gode priser i deres vinyl udsalg. 

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.