Frederik IX studios

Frederik IX Studios

Hos Frederik IX Studios finder du High-end smykker til en pris, som alle kan være med på. Hvis du føler dig kreativ eller ønsker at give en personlig gave, er det også muligt at få indgraveret sine smykker.

Herresmykker fra Frederik IX Studios

Hos Frederik IX Studios sælger de lige så mange smykker til mænd som til kvinder. Størstedelen af deres smykker er unisex, og de brænder for at gøre smykker til en fast del af mænds hverdagsoutfit. Alle deres produkter er designet af deres dygtige, danske designere med fokus på den aktuelle kvinde- og herremode inden for smykker. Det er ikke kun kvinder, som kan udtrykke deres personlige stil med smykker. Herresmykker er de seneste år kommet meget mere på banen i modeverdenen og særligt de populære signetringe er blevet et sandt statement piece.

Mangler du en gave til fars dag eller din kærestes fødselsdag? Så udforsk hjemmesiden og find den perfekte gave.

Ansvarlighed

Teamet bag Frederik IX Studios handler ud fra en filosofi om, at produktionsetik og forbrugeradfærd er nødvendigt for at forbedre synet på bæredygtig ansvarlighed. Derfor har de lige fra opstartsfasen ageret ud fra en bæredygtig tankegang. Først og fremmest tager de et aktivt valg om at minimere deres CO2-aftryk ved at vælge bæredygtige løsninger med henblik på produktion og valg af materialer. Derudover ønsker de at sikre, at distributionen af deres produkter foregår under klimavenlige forhold.

De anvender 100 procent genanvendte ædelmaterialer, når de producerer deres smykker. Derudover kontroltjekker de løbende, at fremskaffelsen af materialer foregår under korrekte forhold. Derudover har de prioriteret at have en produktionspartner, som er medlem af RJC (Responsible Jewellery Council). 

Få indgraveret et smykke til en du holder af

Det har stor betydning i Frederik IX Studios, at man udtrykker sin personlige stil med smykker. Derfor tilbyder de, at du kan få indgraveret dit smykke med en tekst eller et symbol, der betyder noget for dig. Det kan være alt fra initialer til mærkedage eller andre motiver, der kan have stor betydning for dig. Du kan også vælge at få indgraveret et smykke, såfremt du ønsker at udtrykke et særligt statement eller bare har et særligt ønske om et specifikt motiv. Har du allerede en god idé? Så kontakt dem således, at du i fællesskab med deres designteam kan designe det perfekte smykke. Mangler du inspiration? Så gå på opdagelse på Instagram under #MYSIGNET. 

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk og find inspiration iblandt vores mange populære brands.

Besøg Frederik IX Studios showroom

Smykkerne fra Frederik IX Studios forhandles hos omtrent 50 butikker landet over, der kan findes på hjemmesiden. De ønskede ikke selv at have en klassisk smykkeforretning, men derimod et sted, der afspejlede deres univers. Derfor etablerede de et showroom i indre København, hvor virksomhedens identitet kommer til udtryk igennem deres æstetiske udtryk. 

Frederik IX Studios I Løvens Hule

I 2021 deltog stifteren af Frederik IX Studios, Louise Mygind Andersen, i programmet Løvens Hule. Efter en intens kamp om den unge iværksætter indgik hun i et samarbejde med Christian Arnstedt og Blazer Capital. Han havde en vision om, at virksomheden skulle ekspandere og indtræde på det Norske, Tyske og Hollandske marked.

Trods den igangværende COVID-19 pandemi forventer de at fordoble omsætningen i 2021. Siden da har de åbnet deres showroom i indre København, og de fortsætter den positive udvikling i virksomheden. 

Læs mere om Frederik IX Studios

Smykkevirksomheden er etableret på baggrund af en stræben efter at skabe smykker i kompromisløse materialer. Derfor benytter de kun 100 procent genanvendt 925 sterlingsølv og 22 karat guldbelagt 925 sterlingsølv. Det er også muligt at bestille alle smykker i 14 karat guld gennem bestilling. Alle de natursten som bliver benyttet i smykkerne, har hver især en unik historie og er nøje udvalgt. 

Frederik IX Studios bygger deres værdier på danske værdier om god kvalitet og simplicitet. De finder dog også en del af deres inspiration i udlandet og er hele tiden opdaterede på de nyeste trends. Deres design er udviklet med inspiration fra fortidens historiske perioder og undergrundens street style. De fremstiller smykker til mænd og kvinder og omfavner samtidig diversitet. Derfor er størstedelen af deres smykker unisex.

Ofte stillede spørgsmål hos Frederik IX Studios

Hvilke materialer er smykkerne fremstillet i?

Alle smykkerne bliver fremstillet i 100% recycled 925 sterling sølv eller 22 karat guldbelagt 925 sterling sølv.

Hvordan ved jeg hvilken størrelse jeg skal bruge?

Du finder en størrelsesguide på deres hjemmeside.

Hvilke lande leverer de til?

De leverer worldwide online. Såfremt du ikke kan finde det ønskede land på listen, skal du blot kontakte deres kundeserviceafdeling hurtigst muligt.

Hvor kan jeg kontakte kundeservice?

Du kan kontakte dem på telefonnummer:+45 31 53 37 10 eller via mail: hello@frederikix.com.

Hvornår kan jeg kontakte kundeservice?

Du kan kontakte dem mandag-torsdag fra 09:00-17:00 og fredag fra 09:00-16:00.

Kan jeg se smykkerne fysisk?

Ja, de har et showroom i indre København.

Hvad er adressen på deres showroom?

Frederik IX Studios ApS HQ / Showroom
Kronprinsensgade 13, 1TV
1114 København K, Danmark

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du kan finde dem på Instagram, Facebook, Pinterest og LinkedIn.

Hvornår bliver pengene trukket fra min konto?

Pengene bliver først trukket fra din konto, når ordren er afsendt.

Hvilke betalingsmetoder accepterer de?

Du kan betale via Dankort, MasterCard, MobilePay, VISA og PayPal.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.