Forlaget Mammut

Besøg Forlaget Mammuts website og find den næste bog til børnene. Forlaget byder på legende tekster og kreative, smukke illustrationer og tegninger, der vækker børnenes nysgerrighed og fantasi.

Dansk børneforlag

Forlaget Mammut er et dansk børneforlag, der byder på smukke kvalitetsbøger. De skaber bøger og andre produkter, som får børn til at spærre øjnene op og gør dem nysgerrige på den fantastiske verden, der omgiver dem.

Deres første udgivelse var bogen “Dinosaurium”. Den bog måtte de bare udgive, da den vækkede deres indre barn til live og gjorde dem nysgerrige på verden og livet.

Sidenhen har de udgivet mange andre fantastiske børnebøger, som vækker børnenes fantasi og drømme. Du finder dem alle på websitet!

En lille pige læser i en bog fra forlaget Mammut.

Legende og kreative børnebøger

I webshoppen finder du et væld af gode bøger, der er med til at gøre børn nysgerrige på verden og naturen omkring os. Eksempelvis byder Forlaget Mammut på bøger om krybdyr, fugle, blomster, planeter, væsener og dyr m.m.

Bøgerne er både legende, kreative og indeholder smukke illustrationer og tegninger. Det er børnebøger, som er sjove for børnene at læse igen og igen.

En lille pige læser i en bog fra forlaget Mammut.

Køb en børnebog og plant et træ

Hver gang du køber et produkt hos Forlaget Mammut, planter de et træ i samarbejde med Eden Reforestation Projects. I år har deres kunder plantet over 9.000 træer.

Vil du være med til at plante de næste? Så hop ind på websitet og find de næste bøger til børnene hos Forlaget Mammut!

En lille pige læser i en bog fra forlaget Mammut.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.