Flora Danica

Leder du efter et unikt og elegant smykke med en dansk historie? Flora Danica fejrer 70 års jubilæum og har et udvalg på 20 forskellige kollektioner – forkæl dig selv eller en du holder af med et smukt smykke.

EN BLOMST FOR LIVET SIDEN 1952

Flora Danica er et dansk smykkebrand, som har eksisteret siden 1952. Deres smykker er designet af naturen selv. Flora Danica var den første og eneste virksomhed i verden der kunne forgylde og forevige blomster, som man fandt i naturen. I dag bliver smykket genproduceret i en gummiform lavet fra en ægte firkløver, som man fandt i den danske natur tilbage i 1950erne. Vidste du at der kun findes ét firkløver for hvert 10.000 kløver? 

Uanset om du skal finde en gave til fødselsdag eller barnedåb, vil vi anbefale dig at udforske Flora Danicas elegante smykker .

Guld og sølv armbånd med firkløver.

TILLYKKE MED DET FLOTTE JUBILÆUM

Flora Danica fejrer 70 års jubilæum i år og fokuserer i dag på et unikt sortiment af de mest ikoniske og bedst sælgende smykker igennem 70 år. Mange har arvet et Flora Danica smykke eller fået deres første Flora Danica smykke i f.eks. dåbs- eller konfirmationsgave og med tiden til flere af livets store begivenheder.

Smykkerne laves i 925 sterling sølv og med 22 karat forgyldning og deres Fine jewellery laves i massiv 18 karat guld. Alle firkløversmykkerne er justerbare i størrelsen både ringene, armbåndene og vedhængene.

Smykkerne er elegante og kan bæres af enhver pige eller kvinde. 

Find det perfekte gaveindkøb til fødselsdag eller konfirmation hos Flora Danica.

Guld og sølv firkløverringe.

FIRKLØVEREN SYMBOLISERER NOGET HELT SÆRLIGT

Flora Danicas smykker er kendt for at være lavet med inspiration i naturens eget design. Firkløveren er noget helt særligt fordi den er så sjælden. Det siges at der for hvert 10.000 kløver KUN findes 1 enkelt firkløver. Firkløveret symboliserer med sine 4 blade, tro, håb, kærlighed & held. At bære en firkløver vil minde dig om, at alt er muligt, og at man skal gribe de muligheder der opstår i livet. 

Guld og sølv halskæder og øreringe.

EVENTYRET OM FLORA DANICA & FIRKLØVEREN

I 1952 havde firmaet på et tidspunkt svært ved at skaffe alle de blomster og blade, der skulle bruges i den voksende smykkeproduktion. Specielt var det svært at skaffe alle de firkløvere, som kunderne efterspurgte. Derfor var der fast en annonce i den lokale avis, som opfordrede folk til at komme og aflevere firkløvere hver søndag kl. 15.00 – og som belønning var der 1,00 kr. pr. firkløver. Der var ofte lang kø ude foran Flora Danicas hoveddør om søndagen, således at leveringen af firkløver-smykkerne kunne overholdes.

Alle smykkerne er designet i 1952 af den folkekære kunstner Orla Eggert og i dag er de redesignet af Karina Kerrn i Danmark.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål til Flora Danica

Hvilke smykker er i Flora Danicas sortiment?

De har et stort udvalg af armbånd, ringe, halskæder, øreringe, charms & brocher.

Har de forskellige kollektioner?

Ja, de har 20 unikke kollektioner at finde på deres hjemmeside.

Hvad koster fragten?

Flora Danica har gratis fragt til GLS pakkeshop på alle deres produkter.

Har Flora Danica gaveæsker?

Ja, deres smykker leveres i miljøvenlige gaveæsker

Hvilken størrelse ring skal jeg bruge?

På Flora Danicas hjemmeside har de en størrelsesguide, så du ikke er i tvivl om hvilken størrelse der passer dig bedst.

Hvordan kontakter jeg Flora Danica?

Du kan ringe til dem på + 45 51 15 91 15 eller skrive til info@floradanica.eu alle ugens dage. Den normale svartid er indenfor 24 timer.

Hvem designer deres elegante smykker?

Det gjorde Orla Eggert i 1952 og i dag er de redesignet af Karina Kerrn.

Er det rigtige firkløvere deres smykker er formet efter?

Ja, Flora Danica var det første smykkebrand i verden, der kunne forevige blomster. I dag bliver smykket genproduceret i en gummiform, som er lavet fra en ægte firkløver fundet i den danske natur tilbage i 1950’erne.

Kan jeg finde Flora Danica på de sociale medier?

Ja, de har både en Instagram og Facebook profil.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.