Floofers

FLOOFERS® er et sansestimulerende produkt til alle aldre. Missionen er at hjælpe så mange børn, unge og voksne som muligt med psykisk og motorisk uro og give mere overskud i hverdagen.

Om FLOOFERS

FLOOFERS® er tryghed og ro forklædt som ultrabløde tyngdebamser og sansepuder med vægt fra 500 gram og op til 2,4 kg. FLOOFERS® er et helt nyt sansestimulerende produkt på det danske marked. Skabt og udviklet af Carol Sannes.

FLOOFERS® så dagens lys i 2020 hvor missionen er, at hjælpe personer som kan have gavn og glæde af FLOOFERS® beroligende egenskaber. Ligesom mange andre børn med ADHD og angst havde Carols søn svært ved at finde ro, når mørket sænkede sig.

Tankemylderet og uroen i kroppen var for stor.

Noget af det som hjalp, var at sidde med et af familiens marsvin, men da marsvinene skulle tilbage i buret ved sengetid, fandt Carol på at give ham en opvarmet ærtepose svøbt i et håndklæde, som han lagde med over brystet – og den hjalp sønnen med at finde ro og falde i søvn.

I dag er Carols søn en ung mand, godt på vej i livet. Hjulpet af de forskellige hjælpemidler der var tilgængelige da han havde brug for dem. FLOOFERS® er således en kombination af alle de hjælpemidler som fik sønnen igennem svære år, og er i dag et anerkendt og højt værdsat ”familiemedlem” i mange private hjem og institutioner. FLOOFERS® kan også findes inde på Socialstyrelsens Hjælpemiddelbasen.

Økologiske kirsebærsten for beroligende sansestimulation

FLOOFERS® tryghedsbamser og sansepuder kommer med en udtagelig vægtpose fyldt med økologiske kirsebærsten i forskellige vægtklasser.
Vægtposen tages ud gennem en klassisk pudelukning på undersiden af produktet.

Der er således ingen generende syninger eller plastik i designet, og det er muligt for større børn og voksne, at lægge hånden ind til vægtposen og nulre de runde kirsebærsten, på samme måde som man “dimser” med f.eks. en stressbold.

En stor del af den beroligende FLOOFERS® magi findes i kirsebærstenene.

  • Vægtposen findes i 5 størrelser – fra 500 gram til 2,4 kg.
  • Den kan opvarmes eller nedkøles.
  • Kirsebærsten er bedre til at holde på varme og kulde end traditionelt naturfyld.
  • Kirsebærsten kan tåle fugtigt miljø og at blive vasket.
  • Hver enkelt kirsebærsten fungerer som en lille massagekugle med tyngde, der har en beroligende effekt på dit barns nervesystem.
  • Man kan putte hånden ind i FLOOFERS® og “dimse” med kirsebærstene.

Et godt alternativ eller supplement til kugledyner og tyngdedyner

FLOOFERS® kan øge kropsbevidsthed, afhjælpe psykisk og fysisk uro, hjælpe med at øge fokus og koncentration og afhjælpe søvnforstyrrelser markant.

FLOOFERS® er for alle som kan have gavn af sansestimulerende tryghed. Især personer med ADHD, Autisme, angst, kognitive udfordringer, psykisk og motorisk uro, stress, sanseintegrationsforstyrrelser og demens kan få stor glæde af FLOOFERS®.

FLOOFERS® stimulerer både følesansen, muskel-led sansen og lugtesansen og kan være et godt alternativ eller supplement til kugledyner og tyngdedyner – lige til at tage med overalt!

FLOOFERS® er til alle aldersgrupper

  • Baby/småbørn – en ekstra lun hånd til de svære putninger og sengetid. Til at skabe ekstra tryghed og ro.
  • Børn – en eminent hjælp til netop at bearbejde sanseindtryk og til at finde tryghed og indre ro. Beroligende ved for meget tankemylder og er ganske søvndyssende.
  • Unge/voksne – en effektiv hjælp til at genvinde kontrollen ved overbelastning eller angst, samt effekt som en naturlig ”sovepille” ved sengetid.
  • Ældre/demente – tyngden og blødheden giver omsorg og tryghed som et elsket kæledyr

Bæredygtig tyngdebamse, der “vokser” med barnet

Alle vægtposestørrelser passer i alle FLOOFERS® tyngdebamser.
Kort fortalt så kan du nøjes med blot at investere i én favoritbamse og udskifte selve vægtposen med kirsebærsten ud, i takt med at barnet bliver ældre.

Det er da smart – og bæredygtigt!

Et eksempel:

Julie købte en Rosa SuperSoft til sin 8 måneder gamle datter, Sofie. Hun valgte da en vægtpose med 500 gram. Da Sofie blev lidt større og fik behov for mere tyngde, så købte Julie en særskilt vægtpose på 1 kg.I dag er Sofie 3 år og har nu skiftet til 1,5 kg vægtposen. Når Sofie bliver 4 år og måske vejer mere end 20 kg, så ved Julie, at der er mulighed for at tilkøbe en 2 kg vægtpose, hvis hun vurderer at Sofie får behov for mere tyngde.

MØD FLOOFERNE – dét for børn
Med udgangspunkt i de udfordringer som Carols søn oplevede i sin opvækst har alle FLOOFERS® tyngdebamserne fået deres helt egen personlighed.

En personlighed som kan hjælpe med, at præsentere flooferen for barnet.

Ikke en helt almindelig bamse
En Floofer er mere end “bare” en bamse med tyngde; den er en ven, du kan have med dig, når du går hverdagens udfordringer i møde. Deres mål er, at du finder den Floofer, der er den helt rigtige for dig. Gå ind og mød alle flooferne og læs om deres forskellige personligheder – velkommen indenfor i deres FLOOFERS® univers.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.