Fletkurven

Fletkurven byder dig på lækre kurve i flet i de fineste og bæredygtige materialer. Du finder et bredt udvalg af produkter i forskellige størrelser, farver og materialer til ethvert rum i dit hjem.

Produkter i flet

Fletkurven.dk har specialiseret sig i produkter lavet i flet, hovedsageligt pil, rattan og søgræs. På meget kort tid er der opbygget et stort og varieret sortiment af produkter. Pil, rattan og søgræs er populære og bæredygtige materialer, som håndflettes af professionelle fletkunstnere i Europa. Ud fra forskellige former bliver der flettet mange forskellige lækre kurve til hjemmet. 

Håndplukket fra de bedste producenter i Europa kan fletkurven.dk tilbyde mere end 300 lækre håndflettede produkter til boligen. Især til indretningen er der en stor efterspørgsel på kurve til tøj, garn og sko i søgræs. Lækre flettede rattan-kurve er også populære til hjemmets rum, og især denne type kurve bruges til blomster og indendørs planter.

Fletkurve skaber en lækker eksotisk stemning og er med til at trække naturen ind i hjemmet. Hvad end det gælder hverdagsboligen eller sommerhuset.

Med kurve i rattan kan man være sikker på, at de holder i mange år frem!

Tre fletkurve fra Fletkurven.

Godt håndværk

Fletkurven.dk er en dansk virksomhed, der sælger fletprodukter i høj kvalitet såsom kurve, picnickurve og meget mere. Via leverandører i Europa sælger Fletkurven.dk stilfulde produkter til både private og erhvervskunder. Fletkurven.dk er ikke bare en webshop. De er også et univers, hvor kunden kan mærke passionen for godt håndværk.

Fletkurven er en dansk forhandler af kvalitetsfletkurve og tilbehør. De sælger produkter som brændekurve, picnickurve, opbevaringskurve med mere, til private og erhvervskunder i hele Europa.

Fletkurven.dk ønsker, at deres kunder skal mærke den passion for godt håndværk, der driver dem. De er passionerede og seriøse omkring deres produkter, hvilket afspejler deres dedikation til høj kvalitet og god kundeservice.

Billeder af fletkurve fra Fletkurven.

De bedste materialer

Hos Fletkurven.dk sætter de en ære i at tilbyde det bedste udvalg af stilfulde fletkurve og picnickurve, der findes. Deres produkter er lavet af de fineste materialer for at sikre, at deres kunder får de bedst mulige produkter på markedet.

Med en bred vifte af muligheder at vælge imellem er de sikre på, at du finder den helt rigtige kurv til dine behov hos Fletkurven.dk

En stol i flet og et bord i flet fra Fletkurven.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.