Fiskegrej.dk

Fiskegrej.dk er en webshop, der forhandler fiskegrej og outdoorudstyr. De har specialiseret sig inden for dette område og tilbyder en bred vifte af produkter samt ekspertise og viden til deres kunder.

Fiskegrej og outdoorudstyr

Fiskegrej.dk hører under Sport Dres, som har eksisteret i mere end 75 år og begyndte som en lille lokal butik i Københavns Nordvestkvarter. Dengang kunne du finde mange forskellige ting til både kæledyr, sport, jagt og fiskeri. Alt sammen klemt ind på små 40 m2.

Siden har forretningen haft vokseværk et par gange. Den befinder sig stadig i København NV, men butiksarealet er udvidet til 400 m2. Samtidig har Sport Dres fået koblet Fiskegrej.dk på. Det er deres webshop, hvor du finder det samme kæmpe udvalg som i den fysiske forretning.

De har også specialiseret sig en del. I dag er det kun fiskegrej og outdoorudstyr, du finder i forretningen. De har også en masse viden og ekspertise, som de altid gerne stiller til rådighed.

Et billede af fisk og fiskegrej fra Fiskegrej.dk.

Fiskegrej

Hos Fiskegrej.dk finder du alt til lystfiskeren, uanset hvilken type fiskeri der er tale om. De har et kæmpe sortiment af produkter fra nogle af de mest anerkendte producenter på markedet. Du finder f.eks. Westin, Shimano, Savage gear, ABU, Penn og meget, meget mere.

Uanset om det er et nyt fiskehjul, fiskestang eller noget helt tredje, som er på ønskesedlen, finder du det på Fiskegrej.dk.

Outdoor og beklædning

Et vigtigt element i at have gode oplevelser udendørs er beklædningen. Hos Fiskegrej.dk har de et bredt udvalg af beklædning, som er særligt tilpasset til fiskeri. Men det er absolut også til outdoormennesket og til hverdagsbrug, hvis du leder efter god beklædning til det evigt omskiftelige danske vejr.

Du finder produkter fra f.eks. Patagonia, Columbia, Pinewood, Geoff Anderson, Aclima, Simms og meget andet. Det er alt sammen produkter, som egner sig perfekt til det aktive udendørsliv.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.