Epic Panda

Epic Panda leverer Pokémon og Pokémon merchandise, Magic the Gathering, terninger til Dungeons & Dragons og andre nørdprodukter. Find også retrokonsoller og spil til Playstation og Nintendo.

Alternativt hverdagstøj hos Epic Panda

Missionen for Epic Panda er at give danske Nørder/Cosplayers og deslige mulighed for at købe alternativt hverdagstøj. På deres website finder du et stort udvalg af tøj, men også mechandise, figurer, spil konsoller, rollespilsbøger og alt, hvad hjertet begærer inden for Pokémon, Yu-Gi-Oh og Magic: The Gathering.

Besøg websitet, og find hættetrøjer med dyreudseende, t-shirts og accessories med superheltemotiver samt leggings med nørdede motiver. Tøjet er i højeste kvalitet!

Merchandise, spil og retro produkter

På websitet finder du foruden Pokémon-kort og rollespilsbøger så som Dungeons & Dragons, samt rollespilsterninger, også et væld af Pokemon kort og Pokemon merchandise i form af tasker og Pokemon Bamser. Leder du efter andre samlekortspil så har Epic Panda også et stor udvalg af Magic the Gathering og Yugioh! kort samt et stort udvalg af korttilbehør så som samlekortsmapper, plastiklommer og playmats!

Er du på udkig efter mere retro produkter, er Epic Panda også stedet for dig. Eksempelvis kan du finde brugte Super Nintendo konsoller alle typer Playstations og Game Boy konsoller. Alle spillekonsoller er testet af Epic Pandas teknikteam, og der ydes to års reklamation på produktet. 

Hop ind på Epic Pandas website, og find dine næste produkter!

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.