Eliza Copenhagen

Eliza Copenhagen elsker smykker – og håber, du kommer til at elske deres armbånd, øreringe og halskæder. De byder på dansk designet og produceret unika smykker, der matcher tidens trends.

Eliza Copenhagen – unika smykker

Eliza Copenhagen er et lille team i Danmark, der byder på fine smykker. De fleste af deres smykker i kollektionen producerer de selv, men indimellem falder de over nogle smukke produkter fra udlandet, typisk forgyldte armbånd og bangles. 

Alle perlearmbånd, halskæder og armbånd bliver produceret i Danmark og i meget begrænset antal, så du altid er sikker på at få noget, der er unikt. Alle ædelstensarmbånd, halskæder og øreringe er unika – så du bliver den eneste i “dronningeriget” med lige netop det, du bestiller.

Du kan se Eliza Copenhagen smykker hos 60 forhandlere i Danmark. Du er altid velkommen til at kontakte dem for at høre, om der er en forhandler nær dig.

Perlesmykker fra Eliza Copenhagen.

Dansk design og dansk produktion

Eliza Copenhagen importerer selv det meste materiale til deres unika halskæder og armbånd – perlearmbåndene er produceret af de bedste perler fra verdens største producent Miyuki, som også producerer Delica-perlerne, som du måske kender. Alle farvemix er lavet i “perleriet” – deres atelier – hvor de designer og producerer smykkerne.

Perlesmykker fra Eliza Copenhagen.

Smykker, der matcher nyeste trends

Eliza Copenhagen er altid klar med både halskæder, øreringe og armbånd, der matcher de seneste nye farver i moden – og armbånd, der kan matches på kryds og tværs med dine egne smykker.

Gå ind på deres website og find smykker til dig selv eller til en, du holder af!

Perlesmykker fra Eliza Copenhagen.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.