Djurs Møbler

Djurs Møbler har arbejdet med møbler siden 1962, og du kan derfor være sikker på at få den bedste rådgivning, når du handler møbler hos dem. Du finder holdbare møbler i de bedste materialer og kvaliteter.

Møbler i særklasse

Træd ind i møbeluniverset hos Djurs Møbler og bliv mødt af et altid venligt og faglært personale. De er jyske af sind, møder dig i øjenhøjde, kan give dig den bedste rådgivning og sætter én enkelt ting i højsædet: at du altid ender med møbler, du bliver tilfreds med.

Deres personale er alle uddannet i møbelbranchen og kan rådgive dig i alt fra den rigtige lædertype på din sofa til den rette træsort og behandling af dit nye spisebord.

Hos Djurs Møbler ser de møbler som en langtidsinvestering. Derfor har de kun har møbler med lang levetid og i høj kvalitet. Det betyder råvarer og materialer i topklasse, både når det gælder træ, stof, læder m.m.

Gå på opdagelse i deres webshop og find dine nye møbler!

Møbler fra Djurs Møbler.

Find dit perfekte møbel

Hos Djurs Møbler ved de, at deres kunders ønsker og krav til møbler alle er forskellige. Derfor har de allieret sig med et stort antal af dygtige leverandører, der både kommer med forskellig stil og materialer. De kan også tilpasse møblerne specifikt til dig, hvis du ønsker små ændringer for at få det helt perfekte møbel.

Hvad enten du besøger butikken eller skriver til dem på webshoppen, kan de hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning for dig.

Møbler fra Djurs Møbler.

Møbelbutik siden 1962

Djurs Møbler havde sin begyndelse i 1962 i den gamle skole i Nimtofte. Sidenhen har de udvidet med flere bygninger og inddraget skolens daværende idrætshal, som nu er fyldt med sofaer, lænestole, spiseborde, havemøbler og meget mere.

Forretningen har beholdt de gamle gulve og mange af de indvendige rammer fra 1962 for at skabe en unik og hyggelig atmosfære. 

Kig forbi butikken eller besøg deres online webshop!

Møbler fra Djurs Møbler.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.