Dims Studio

Dims Studio er en finurlig og farverig interiørwebshop. De byder på en masse spændende og anderledes mærker og produkter i forskellige stilarter, så du altid kan finde noget, der passer til dit hjem.

En livsstilsbutik fuld af farver!

Hos Dims Studio har de forsøgt at matche deres livsstilsbutik med deres eget univers fuld af farver, finurligheder og pragt. For dig betyder det, at du i deres webshop kan finde alt, hvad hjertet begærer i herligheder.

De elsker det lidt skøre og skæve, ligeså meget som de elsker det mere strømlinede. Derfor vil du finde et godt mix af stilarter, som ser godt ud hver for sig, og når man blander dem. Alle varer er nøje udvalgt med henblik på at ramme lige præcis, hvor det sjove møder det skønne, så der altid er en fin balance.

Tre billeder med produkter fra Dims Studio.

Noget til enhver lejlighed

Om du er til figurer af søde dyr, stilfulde plakater, smuk brugskunst eller noget helt fjerde, har Dims Studio højst sandsynligt noget til dig. De mange designs og mærker er ikke nogen, man finder alle steder. Mangler du noget til at gøre festen lidt sjovere, kan de også hjælpe med sjove bageforme, guirlander og herligt bordpynt.

Et billede fra Dims Studios fysiske butik.

Mere end bare interiør

Da Dims Studio er en livsstilsbutik, har de selvfølgelig ikke kun ting til dit hjem. Hos dem kan du finde flotte smykker og fine hårspænder til både hverdag og fest. Ønsker din veninde sig bløde pakker i gave, kan du gå på udkig i deres fede t-shirts og trøjer med motiverende budskaber. De udvider og opdaterer hele tiden deres sortiment, så du vil altid kunne finde noget nyt.

Et billede af et bord med glasvarer og stearinlys fra Dims Studio.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.