DESIGNERS FIRST

Træd ind i møbeluniverset hos DESIGNERS FIRST og bliv mødt af dansk producerede, unikke designermøbler. Møblerne emmer af kvalitet, holdbarhed, skandinavisk minimalisme og funktionalitet.

BESIDE – et stilrent sengebord

Sengebordet BESIDE fra DESIGNERS FIRST har vundet manges hjerte. Det stilrene og enkle design kombineret med en høj funktionalitet sikrer et langtidsholdbart møbel, der passer ind i mange hjem. BESIDE er dansk design produceret i Danmark.

Missionen hos DESIGNERS FIRST er enkel. De skaber tidløst dansk design med stort fokus på kvalitet, æstetik og funktionalitet i hjemmet. Alle møbler er designede af danske upcoming designere og producerede på lokale værksteder i Jylland. De ønsker nemlig at beholde produktionen i Danmark og tror på, at nærvær og høj faglighed er kilden til de allerbedste møbler.

Besøg DESIGNERS FIRSTS website og find blandt andet BESIDE-sengebordet samt flere andre smukt designede og dansk producerede møbler til dit hjem.

Sengebord fra Designers First.

FAWN – et bord i sublimt design

Det lille runde bord med krydsede ben har fået sit navn efter den nyfødte hjortekalv, der står på usikre, krydsede ben. Men tag ikke fejl. FAWN-bordet er foruden det sublime og eksklusive design også et utroligt solidt og stabilt bord. Alle delene er produceret i Danmark. 

Gå på opdagelse i møblerne på hjemmesiden og pryd dit hjem nye smukke designermøbler.

Dansk design & dansk produktion

Hos DESIGNERS FIRST er de stolte af de danske designtraditioner. Det er en arv, de har fået, og som de mener, der skal værnes om. Derfor giver de hellere end gerne de unge og uprøvede møbeldesignere chancen, så de forhåbentlig kan være med til at skabe de nye klassikere.

BESIDE er allerede godt på vej …

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.