DEPECHE

Find skindtøj og lædertasker i bedste kvalitet. Moderigtigt skindtøj og lædertasker kan friske ethvert outfit op og holder i mange år, så du kan trygt investere i lækre lædervarer fra DEPECHE.

Designs dedikeret til høj kvalitet

Hos DEPECHE har de en passion for at lave moderigtigt og stilfuldt tøj i den bedste læderkvalitet. Derfor er du altid sikker på, at der er tænkt over hver en detalje, og intet ved kvaliteten og designet er tilfældigt. Du får derfor skindtøj og lædertasker i den bedste læderkvalitet, så du er sikker på at din DEPECHE taske eller læderbukser holder i mange år, og kan bruges sæson efter sæson, uden at du kan se tydeligt slidtage.

Tilføj dine yndlings lædertaske til din ønskeliste her hos Ønskeskyen.

Læderjakke med små nitter

Et univers fyldt med tasker, tøj og accessories i skind

Når man kigger på DEPECHE’s udvalg af tasker, er man ikke i tvivl om, at der er kræset for detaljen og hvis man mærker kvaliteten, kan man mærke, at de går op i et godt håndværk og gode materialer. Du finder både tasker der kan bruges ved festlige lejligheder, og tasker som kan bruges til praktiske gøremål, såsom weekendtasker til at rejse med. Derudover finder du også moder tasker såsom bæltetasker, som du kan bære crossover og dermed tilføje lidt kant til din stil.

Skal du til fødselsdag hos en, som du holder af? Så udforsk det skønne sortiment lige her.

Bæltetaske med kæderem

En bred vifte af lækre skindprodukter

DEPECHE har valgt at fokusere på skindtøj, accessories og tasker lavet af ægte læder, som er nøje udvalgt, så du er sikret den bedste læderkvalitet. Du finder blandt andet bælter, tasker, handsker, taskeremme, jakker, shorts, nederdele, kjoler og bukser. Under tasker finder du tasker til alle dine behov, så hvad enten du står og mangler en weekendtaske, rygsæk, crossover eller en ny pung, så finder du det inde hos DEPECHE. Med andre ord er der altså noget for enhver smag og til enhver prisklasse.

Kvinde der sidder på asfalt med brune læderbukser og stilletter

Eksklusivitet, sans for detaljer og alsidige produkter

Deres produktsortiment spænder bredt og deres produkter passer godt ind i enhver garderobe. Derfor kan du trygt købe deres produkter og bruge dem i mange år, da produkterne er klassiske og alsidige og lavet i god kvalitet. DEPECHE er for den stilbevidste kvinde, som ønsker at investere i eksklusive styles, der holder år efter år, og som ikke vil gå på kompromis med kvalitet og design.

Kvinde i hvid jakke med sorte støvler og taske

Læs mere om DEPECHE

DEPECHE har en mission om at tilbyde stilfulde tasker, bælter og tøj i ægte læder i den bedste kvalitet. Prisen skal selvfølgelig også afspejle kvaliteten, men DEPECHE vil gerne sælge lækre lædervarer til rimelige priser. Skindtøj og lædertasker er lavet i et robust og holdbart materiale, og kan derfor holde i mange år og generationer, hvis det bliver passet godt på det. DEPECHE har derfor skabt et brand, hvor der er en stor passion for det gode håndværk, kvalitetsmaterialer og stilfulde detaljer.

Tilføj dine favorit lædervarer til din ønskeliste her hos Ønskeskyen, eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos DEPECHE

Har de en fysisk butik?

DEPECHE er en online webshoppen, hvor du kan shoppe døgnet rundt. Leder du efter en DEPECHE forhandler, kan du finde informationer om dette på hjemmesiden.

Hvor lang er leveringstiden?

Den forventede leveringstid er 1-3 hverdage.

Hvad koster fragten?

Fragten koster 39 kr. for omdeling til privatadressen eller 49 kr. for omdeling til erhverv.

Hvilket fragtfirma bliver mine varer sendt med?

Din ordre sendes med GLS.

Er der mulighed for hjemmelevering?

Ja, du kan for 39 kr. vælge omdeling til privatadresse, når du afslutter ordren.

Kan jeg opnå fri fragt?

Du kan få fri fragt til GLS pakkeshop, hvis du køber for mindst 299 kr.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale følgende betalingsmuligheder; VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, MobilePay, MasterCard Debit og MasterCard.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Du kan kontakte dem på E-mail: webshop@depeche-denmark.com og på telefonnummer: +45 70 22 98 89.

Hvad hvis jeg fortryder?

Så har du naturligvis 14 dages fortrydelsesret, fra den dag du modtager din ordre.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja da, du kan finde dem på Facebook og Instagram.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.