Denomo

Denomo byder på kvalitetsindretning, så du kan skabe et personligt hjem, hvor du føler dig tryg og godt tilpas. Du finder både moderne og klassiske møbler og boligtilbehør i høj kvalitet.

Det perfekte sminkebord til dit hjem

Selvom sminkebordene er populære og kan købes flere steder, kan det være svært at finde det helt rigtige møbel, som passer perfekt ind i dit hjem. Denomo har derfor gjort forarbejdet for dig og samlet de bedste modeller på sminkeborde og makeup-borde. Du finder både enkle sminkeborde, som passer ind i det skandinaviske hjem, anderledes makeup-borde med fine detaljer og toiletborde udformet i smukt design, som vil holde i mange år fremover.

Rustikke sofaborde

Hos Denomo er de vilde med, når produkter laver en historie. Derfor har de valgt at sammensætte shoppen med et stort valg af møbler med rustikt udseende. Deres sofaborde er i rustik trælaminat, der siges at give sin ejer glæde og skabe en praktisk atmosfære i hjemmet. Du kan finde deres flotte og moderne sofaborde med en melaminoverflade af rustik træprint, så man faktisk ikke kan se forskellen. Melaminoverfladen giver sofabordene en utrolig stærk overflade. Bordene er slag og ridsefast, og det kræver ingen vedligeholdelse af bordpladen. I hverdagen er det nok at aftørre med en hårdt opvredet klud. Bordene har et sort lakeret metalstel, som giver dem et industrielt look.

Kundeservice i top

Du får meget gamerstol for pengene, når du anskaffer dig en gamerstol fra Denomo. De har et fedt design inspireret af Formula 1-bilsæder, og du er garanteret god komfort, mens du racer timevis i Need For Speed. Stolene er forsynet med armlæn og fem hjul, de er fleksibel og justerbare flere steder. Det vil sige, at du kan justere stolens højde, sæde og ryg. Det gør den meget komfortabel, at den kan tilpasse sig den enkelte bruger. De er meget populære, og de kan sagtens bruges både som gamerstole og som almindelige kontorstole.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.