Danish Endurance

Danish Endurance er født med den idé, at fysisk og mental balance skaber personlig udholdenhed. Større personlig udholdenhed gør os lykkeligere, og det er den sindstilstand, de ønsker at inspirere til.

Udviklet i samarbejde med olympiske atleter og ultraateleter

For at skabe det bedste sportsudstyr i særklasse er Danish Endurance gået direkte til eksperterne!

Deres produkter har været på barske ekspeditioner på tværs af Grønlands iskapper og til toppen af Mount Everest.

De udvikler deres produkter i samarbejde med olympiske atleter og outdoor performance atleter. Alle deres produkter er testet i den virkelige verden og bliver finjusteret med henblik på optimal ydeevne under ekstreme forhold. I tæt samarbejde med disse atleter forbedrer og udvider de løbende deres produktsortiment for at give dig det udstyr, du har brug for til at dyrke din udholdenhed og nå frem til de endorfiner!

To mennesker vandrer i bjerge. De har ustyr på fra Danish Endurance.

Termisk merino for maksimal komfort

Oplev deres udvalg af termiske merinouldstrømper og deres hyggelige merino beanie. Deres uldstrømper strækker sig fra støvlesokker over trekkingsokker til hverdagsstrømper. Du finder merinouldstrømper til både mænd og kvinder og tykke uldstrømper til børn. Deres merino uld beanie kommer i unisex.

En kvinde i tøj fra Danish Endurance.

Oplev følelsen af en lækker strømpe

Føl dig godt til pas fra top til tå med Danish Endurances brede udvalg af strømper, fremstillet i Europa. De tilbyder strømper til mænd, kvinder, og til dine børn. De har strømper til enhver lejlighed, fra klassiske modeller såsom træningsstrømper til kompressionsstrømper eller overtræk til sports- og udendørsstrømper. 

Et par fødder med sokker fra Danish Endurance.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.