Cuubis

Med Cuubis-køkkenredskabet kan du nemt og bekvemt fryse mad ned i små, flade tern. Spar både tid og penge og forlæng holdbarheden af babymad, pesto, kafferester og andre madvarer.

Frys i små tern med Cuubis – og spar tid i hverdagen!

Cuubis er et køkkenredskab, som er perfekt til at fryse f.eks. babymad, pesto eller en kafferest ned i små, flade tern (svarende til 1 stor spiseskefuld pr. tern).

Cuubis er en danskejet virksomhed med en mission om at lette livet i køkkenet. Ejeren, Pia Klitgaard Poulsen, lever og ånder for at skabe sunde rammer om det moderne familieliv. Pia har selv opfundet og designet produktets form, som ydermere bliver produceret i Randers. Alt er fødevaregodkendt og uden skadelig kemi.

Et billede af Cuubis-produktet fra Cuubis.

Spar tid og penge

Ved at foodpreppe babymad til fryseren sparer du både tid og penge, og du ved nøjagtigt, hvad der bliver serveret for din baby.

I samme omgang forlænger du også holdbarheden på babymaden op til en måned, så du mindsker risikoen for madspild.

Nemt at variere smagsoplevelser

Med et sortiment af Cuubis-tern i fryseren kan du nemt snuppe forskellige tern og mikse smagsindtryk. Dermed kan du udvikle lysten til ny mad senere i livet.

Find produkterne på hjemmesiden!

Made in Denmark

Cuubis bliver produceret lidt uden for Randers hos Søren Kristoffersen Form & Plast. Cuubis-formen og fryseposerne er fødevaregodkendte, BPA-fri og uden skadelig kemi.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.