Curlsforyou

Curlsforyou er en webshop, der sælger hårprodukter til alle typer hår. Du finder shampoo, balsam, hårkure, produkter til Curly Girl metoden samt meget andet der sikrer dig velplejet hår.

Kun det bedste til dit hår

Curlsforyou er en dansk webshop-virksomhed, der med et fokus på krøller og ordentlig hårpleje sælger hårprodukter, som er fyldt med sunde og naturlige ingredienser, og som er godkendte til Curly Girl Metoden. De har eksisteret siden 2019 og oplever en stadig stigende interesse for den sunde hårpleje.

Det er vigtigt for dem udelukkende at forhandle produkter, der ikke indeholder ingredienser som silikone, skarpe sulfater og udtørrende alkoholer, således at deres kunder kan være sikre på at kunne finde produkter, der giver håret en ordentlig behandling, uanset om det bliver vasket, plejet eller stylet. De sørger for at alle de produkter, de fører er Curly Girl-godkendte og derfor velegnede at bruge til krøller. Naturligt krøllet hår har det nemlig med at være mere sart end andre hårtyper, hvorfor det også har brug for ekstra pleje.

Hårspray og kvinde med krøller

Stort udvalg af anerkendte brands

Hos CurlsForYou har de et bredt udvalg af skønne hårprodukter fra mange anerkendte brands. For eksempel er Innersense et meget populært mærke, og det er der ikke noget at sige til. De byder ind med en skare af velduftende, lækre og plejende produkter til hele hårplejerutinen. Af andre velkendte brands, du finder hos Curlsforyou, kan As I Am, Boucleme og Bounce Curl nævnes. Søger du et vegansk mærke, der blandt andet også har en børnevenlig serie, kan Pretty Curly Girl nævnes.

I deres Vask og Rens-kategori finder du alle de rense- og vaskeprodukter, som alle er udvalgt til krøllet hår. Her finder du både co-wash, low-poo, tørshampoo og dybdegående rens. Med de rigtige produkter kan du på ingen tid få de krøller, du går og drømmer om. Det kræver mindre, end man skulle tro.

Find dine gaveønsker på Curlsforyou.dk, og husk at tilføje dine favorit produkter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Fire forskellige shampoo og to kvinder med krøllet hår

Find noget der passer til dig

Mange tror, at balsam ”bare” er noget, man kommer i håret efter den sædvanlige vask med shampoo – primært for at gøre håret lettere at rede ud. Men balsam er meget mere end det. Uanset om du er født med de skønneste krøller eller det fineste glatte hår, så er balsam en vigtig del af din hårpleje. Det er særlig vigtigt med god hårpleje, hvis du har en tendens til tørt hår, og hos curlsforyou.dk finder du både balsam til vask, plejende balsammer og leave-in balsam (leave-in conditioner). Din kommende favorit balsam finder du meget sandsynligt hos dem.

Er du en af dem, som endnu ikke elsker dine krøller, kan det være, fordi du ikke har fundet de helt rigtige hårprodukter til dit krøllede eller bølgede hår endnu. Men bare rolig: curlsforyou.dk er det helt rette sted. Du kan nemlig selv være med til at bestemme, hvordan dine krøller skal sidde, ved hjælp af korrekt hårstyling. Om du ønsker bløde krøller, ekstra holdbare krøller eller kort hårfrisure med masser af krøl, så finder du det rette produkt hos os. Vi forhandler nemlig en bred vifte af hårprodukter lige fra krøllecreme til alkoholfri hårspray, hårgele, hårskum og saltvandsspray til hår.

Find det du mangler og husk at tilføje til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Kamme fra Curlsforyou og fire kvinder med langt hår

Læs mere om Curlsforyou her

Så hvad enten det er til en du holder af eller til din egen ønskeseddel. Så er et gavekort bare altid en god ide! Det giver både mulighed for at købe ind af det du ønskede dig – eller måske prøve noget nyt. Gå på opdagelse i det store udvalg hos Curlsforyou og bliv inspireret af de mange produkter og de gode ingredienser, som produkterne indeholder. Er der noget du er i tvivl om står de klar til at vejlede dig hos Curlsforyou.

Gå på opdagelse i webshoppen og husk at tilføje dine ønsker ind på Ønskeskyen.

Ofte stillede spørgsmål hos Curlsforyou

Hvad er Curlsforyou?

Hos Curlsforyou sælger de alt indenfor hårpleje. Du finder shampoo, balsam, hårkure og meget mere.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, hvis du køber for mere end 499 kr.

Hvad kan jeg betale med?

ViaBill, VisaDankort, Visa, Klarna og Mastercard.

Kan jeg fortryde mit køb?  

Ja, du har 14 dage til at returnere din ordre.

Hvad er Curlsforyou kendt for?   

De går op i at have et stort udvalg af lækker hårpleje, som kan bruges af alle.

Er Curlsforyou på sociale medier? 

Ja, du kan finde dem på Facebook og Instagram.

Hvor er leveringstiden?

Du kan forvente at modtage din ordre efter 1-3 hverdage.

Har de en fysisk butik?

Nej, de sælger deres produkter via deres webshop, men du kan afhente din ordre på deres lager i Horsens.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med dem?     

Du kan skrive til dem på mail: info@curlsforyou.dk
eller ringe på 30 34 44 33 mellem 09-16, mandag til fredag.

Hvad hvis jeg er i tvivl?

Du kan finde en masse info på hjemmesiden, men er du i tvivl står de klar til at hjælpe med at finde det helt rigtige til dit hår.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.