Coolpriser

Coolpriser byder på tilbehør, gadgets og udstyr til mobiltelefoner, tablets og øvrige gadgets samt produkter inden for både skønhed og mode, bolig og fritid samt legetøj til børnene.

Covers og tilbehør til iPhones og tablets

Coolpriser har siden 2009 serviceret tusindvis af glade gadgetejere med smarte iPhone-covers samt alt i mobil- og tablettilbehør. Coolpriser er altid først med tilbehør, gadgets og udstyr, når nye mobiltelefoner, tablets og øvrige gadgets introduceres på markedet. De tilbyder tilbehør til alle modeller, lige fra de ældre versioner frem til de senest lancerede modeller.

I dag er Coolpriser førende inden for mobiltilbehør i Danmark, og den store succes har bl.a. resulteret i, at de har ekspanderet med åbning af nye webshops i flere lande, herunder bl.a. Sverige og England. Samtidig har den store efterspørgsel på tablet- og mobiltilbehør medført, at sortimentet er vokset massivt gennem årene, særligt med fokus på produkter fra førende mærker som Apple, Samsung, HTC, Nokia og Sony.

Elektronikprodukter

Luksuriøse og lækre dufte fra kendte brands

I de seneste par år er shoppen blevet udvidet yderligere med en omfattende produktpalet inden for bl.a. bolig & fritid, elektronik og masser af gadgets, spil samt e-cigaretter. Du finder også produkter inden for mode og skønhed – både parfumer, ansigtspleje, hårprodukter, solcremer og kosmetik. Lad dig inspirere på Coolprisers website!

Aktiverende legetøj til både drenge og piger

Hos Coolpriser finder du også legetøj til børnene, og der er et væld til både piger og drenge. Shoppen er spækket med underholdende og lærerigt legetøj til alle aldre. De pædagogiske spil, brætspil og sektionen “Leg og Lær-spil” vil gavne dit barns udvikling, men du kan også finde masser af sjovt legetøj til ungerne. Babylegetøj, dukker og bamser til de yngste og biler, udendørsspil og puslespil til de lidt større børn. Det er også her i kategorien, du finder skoleartikler samt tøj og sko til børn. Masser af gode gaveidéer til børnene!

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.