Claus Dalby

Træd ind i Claus Dalbys haveunivers. Her finder du produkter til have og hus, som er udvalgt med omhu af Claus Dalby selv. Som medlem af Claus Dalbys haveklub har du også mulighed for at besøge haven.

Claus Dalby – en verden af skønhed

Besøg clausdalby.dk og bliv inspireret til en verden af skønhed. Produkterne, der alle er nøje udvalgte af Claus Dalby, kommer fra førende firmaer i Europa. Udvalget skifter med sæsonerne, og du kan være sikker på altid at finde unikke varer, der matcher tidens trends.

Foruden at være havemand er Claus Dalby forfatter og har skrevet mere end 30 bøger om haver, blomster, design og drivhuse. Indretning af hyggelige miljøer er Claus Dalbys store passion. Dette afspejles i høj grad af webshoppen.

Inspiration til ude og inde

Claus Dalby er især kendt for sin frodige have i Risskov i udkanten af Aarhus, hvor arbejdet med farver er omdrejningspunktet. Da han midt i halvfemserne købte den smukke gamle patriciervilla, var der ikke nogen egentlig have; blot en stor græsplæne. Og det er svært at forstå, når man nu oplever den paradisiske park bestående af en perlerække af forskellige haverum.

I dag er haven ikke alene kendt i Skandinavien. Næsten 700.000 mennesker over hele verden følger med i Claus Dalbys haveliv – på Instagram og Facebook samt på hans engelsksprogede YouTube-kanal.

Claus Dalbys webshop har kunder over hele Europa, og mange fremhæver udvalgets skandinaviske touch.

Døm selv, her er noget for enhver smag.

Besøg clausdalby.dk.

Besøg haven

Drømmer du om en drømmehave? Så meld dig ind i Claus Dalbys Haveklub.

Som medlem har du mulighed for at besøge Claus Dalbys have helt eksklusivt en gang om året. Du modtager desuden månedlige inspirationsvideoer og får også adgang til over 200 videoer på hjemmesiden. Endelig bliver du inviteret til foredrag og får rabat på Claus Dalbys bøger.

Du kan også give et medlemskab som gave til en af dine kære med grønne fingre!

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.