Chanti

CHANTI tilbyder et stort udvalg af flotte smykker i høj kvalitet. Deres sortiment består af ringe, halskæder, armbånd og øreringe fra mange forskellige mærker til både mænd og kvinder.

Stort og spændende udvalg af produkter med noget for enhver smag

CHANTI er en smykkevirksomhed, der sælger kvalitetssmykker i alle prisklasser, former og farver. Priserne er langt under butikspris, fordi CHANTI handler direkte med deres smykkeleverandører og dermed undgår mellemleddet. Derudover har de ingen fysiske butikker, og al handel foregår derfor online. Ønsker du at shoppe kvalitetssmykker til langt under butikspris, skal du derfor besøge CHANTI.dk

CHANTI har et bredt udvalg af smykker. Alt fra øreringe til navnehalskæder og manchetknapper. Det er derfor det perfekte sted at gå hen, hvis du er på udkig efter et smykke til dig selv, eller en du har kær.

Armbånd i perler med hvid baggrund. Ring med lyserød sten og små sten samt marguritsmykker bestående af ringe og armbånd.

Egne kollektioner: Gennem årene har CHANTI designet en række af deres egne smykkekollektioner, som er blevet solgt på hjemmesiden. Dette har gentagne gange været en stor succes for firmaet.

Margueritter: En anden kollektion, der fylder meget hos CHANTI, er deres margueritter. Margueritten er et tidsløst design, som går igen år efter år. På webshoppen kan du finde margueritsmykker i mange farver og i utallige smykkedesigns.

Navnesmykker: Navnesmykket er den perfekte mulighed for at personliggøre en gave. Det er en moderne og unik mulighed for at give smykket et personligt touch, som udstråler lige præcis dét, du ønsker.

Find dine gaveønsker på Chanti.dk husk at tilføj dine favoritter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

To armbånd lavet i flerfarvede perler, hvis babbrund på begge billeder.

Kvalitetssmykker til gode priser

CHANTI lægger stor vægt på, at du som kunde bliver mødt af det største og bedst mulige smykkeudvalg, når du besøger deres hjemmeside. Derfor lægger de meget arbejde i at udvikle nye smykker. Samtidig følger de hele tiden de nyeste smykketrends, så du som kunde får den bedst mulige oplevelse.

‘Kvalitet til god pris’ – dette er én af CHANTI’s vigtigste værdier. Der skal være plads til alles forskelligheder og forskellige økonomiske muligheder. Derfor er CHANTI’s vision at sælge kvalitetssmykker i alle prisklasser og til enhver smag, så alle kan være med.

CHANTI går aldrig på kompromis med valget af deres materialer eller smykker. Det er nemlig vigtigt for dem, at hver produkt er unikt og lavet i høj kvalitet. Alle deres smykker er selvfølgelig lavet uden nikkel og alle smykker er i sterling sølv 925 – også de forgyldte.

Find det du allerbedst kunne tænke dig og det der passer til dit behov og husk at tilføje dem til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Hånd med fire guldringe og et Dagmarkors i guld.

Gaveshop – find gaver hos Chanti til alle dine venner og bekendte

Hos CHANTI kan du med ro i maven gå på gavejagt til alle dine bekendte. Du finder nemlig både damesmykker, herresmykker og børnesmykker. Alle i forskellige stilarter og prisklasser, så der er noget for enhver!

CHANTI har et utrolig stort udvalg af mange forskellige smykker, som gør det muligt at finde noget, der passer til den heldige, der skal modtage et smykke fra dig. To af de kollektioner, der er utrolig populære at give som gaver er kollektionen med Margueritter og navnesmykker, som er fine og personlige gaver. Gå på jagt i deres webshop og husk at tilføje dine ønsker ind på Ønskeskyen.

Ofte stillede spørgsmål hos Chanti

Hvor lang er leveringstiden og hvor leverer de til?

Leveringstiden afhænger af det bestilte smykke – læs mere om CHANTI’s leveringstider her. De leverer til Danmark, Sverige, Norge, Finland, Holland og Tyskland.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, hvis du bestiller for mere end 2500 kr. Bestiller du for mindre end 2500 kr. betaler du mellem 29-45 kr. for fragt. Chanti sender med PostNord og GLS.

Hvor kan jeg komme i kontakt med Chanti?

CHANTI yder support på mail, og deres kundeservice sidder klar på info@chanti.dk for at hjælpe dig.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale med Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og MobilePay.

Hvad hvis jeg fortryder?

Du har 30 dages fortrydelsesret medmindre andet er oplyst under produktinformationen.

Produkterne skal blot være ubrugte og i original emballage. Du dækker selv omkostningerne for returneringen.

Kan jeg selv afhente min bestilling?

Nej – CHANTI har ingen fysiske butikker, og der er derfor kun mulighed for nethandel.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, CHANTI er aktiv på flere sociale platforme – blandt andet Facebook og Instagram.

Hvad er CHANTIs smykker lavet af?

Alle deres smykker er nikkelfri og er samtidig lavet i 935 sterling sølv.

Kan jeg forlænge min returperiode?

Ønsker du at købe nu, men først give gaven efter 30 dage (normal returret periode). Så sender du blot en mail til info@chanti.dk. Så sender de en bekræftelse til dig.

Hvilke produkter kan jeg finde hos Chanti?

Chanti sælges smykker fra mange forskellige mærker. Du finder øreringe, halskæder, armbånd og ringe.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.