Carré-Jewellery

Carré Jewellery

Carré Jewellery har en online shop med eksklusive smykker. De har elegante smykker som både kan bruges til hverdag og fest. De fremstiller smykker i de bedste materialer.

Carré Jewellery har siden 1991 kreeret underskønne smykker i eksklusive materialer. I deres webshop finder du øreringe, ringe, armbånd, halskæder og vedhæng med over 900 forskellige typer af ædelsten. Smykkerne bliver i designet af CEO og founder, Shiri Rosenzweig.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.

TOP 9 PRODUKTER FRA CARRÉ JEWELLERY

Carré-Jewellery

Archive Armbånd

Det feminine armbånd i forgyldt sterling sølv er fremstillet med smukke viklinger.

690 DKK

Carré-Jewellery

Archive Armbånd

Armbåndet i forgyldt sterling sølv er fremstillet med viklinger og er sat med ædelsten.

690 DKK

Carré-Jewellery

Confetti Ring

Den yndige ring i forgyldt sterling sølv er sat med en baguetteslebet grøn agat ædelsten.

490 DKK

Carré-Jewellery

Confetti Ring

Den yndige ring i forgyldt sterling sølv er sat med en baguetteslebet hvid topas ædelsten.

490 DKK

Carré-Jewellery

Gem Candy Ring

Ringen i forgyldt sterling sølv er sat med cushionslebet lemon kvarts i grabbefatning.

790 DKK

Carré-Jewellery

Gem Candy Ring

Ringen i forgyldt sterling sølv er sat med cushionslebet rosa kvarts i grabbefatning.

790 DKK

Carré-Jewellery

Gem Candy Øreinge

De betagende øreringe i forgyldt sterling sølv er sat med facetslebet citrin i grabbefatning.

890 DKK

Carré-Jewellery

Gem Candy Øreinge

Øreringene i forgyldt sterling sølv er sat med grå ferskvandsperle, aventurin og akvamarin.

890 DKK

Carré-Jewellery

The Twist Øreringe

Hoops forgyldt i sterling sølv fanger lyset smukt. Øreringene tilhører The Twist kollektionen.

690 DKK

CARRÉ JEWELLERY ER SMYKKER TIL KVINDER I DANSK DESIGN

Carré Jewellery er blandt de største danske designere og producenter af smykker til kvinder. De har et stort sortiment af ringe, øreringe, armbånd og andre smykker i guldbelagt, sølv og guld. Det er næsten garanteret, at du altid kan finde et smukt smykke i et elegant design. Smykkerne har et tidløst udtryk, og er designet til at blive brugt – og holdt af – i mange år fremover. De udstråler femininitet og lidenskab. Husk at du hurtigt kan tilføje ønsker fra Carré Jewellery til din egen ønskeliste på Ønskeskyen.dk – det bliver ikke nemmere. Gå på opdagelse i blandt de mest populære brands og find en masse fede ønsker.

HISTORIEN OM CARRÉ JEWELLERY

Smykkefirmaet har eksisteret siden 1991, men i 1994 åbnede Shiri Rosenzweig dørene til den første Carré-butik i hjertet af indre København. Butikken var det første skridt på vej ind i et fortryllende og nyt univers, der henter sin inspiration ikke blot fra de ædle materialer, men også kuriositeter og designs fra over hele verden. Smykkefirmaet har senere udvidet med butikker i Århus, Lyngby og Aalborg samt en webshop, hvor du kan hurtigt kan finde præcis det smykke, du har ledt efter.

KØB EN UNIK GAVE 

Smykker sætter prikken over i’et på ethvert look. Find et unikt smykke til din ønskeliste eller en af dine kære, som du skal købe gave til. Uanset smag og behov, vil du blandt et stort udvalg, kunne finde smukke armbånd, øreringe, ringe og halskæder. 

GULD, SØLV & OVER 900 FORSKELLIGE ÆDELSTEN

Der er kælet for materialevalget og designet hos Carré. Du kan få smykker i flere forskellige materialer. Find smykker i guldbelagt, blankt og oxideret sølv samt 10 karat eller 18 karat guld. Deres store udvalg sikrer også, at du kan finde underskønne smykker i ethvert prisleje.

PLEJE AF DINE SMYKKER FRA CARRÉ JEWELLERY

Smykker fra Carré har ikke kun et tidløst design. For at garantere, at smykket ikke falmer eller slides op, kan det være nødvendigt med smykkepleje fra tid til anden. Find masser af råd til smykkepleje på shoppen. 

GULD SMYKKER

Har du et forgyldt smykke, vil guldbelægningen blive naturligt opslidt. Guldbelagte smykker indeholder 92,5% rent sølv, hvoraf resten er bindemetaller. Alle Carré smykker er dog nikkelfri, så du ikke risikerer en allergisk reaktion ved vedvarende brug. Du kan ikke undgå at guldoverfladen bliver slidt af over tid. Carré tilbyder dog at forgylde smykket igen, hvis du vil give nyt liv til dine gamle ringe og halskæder. Har du et guldsmykke i 10 eller 18 karat, kan de stadig blive mørkere over tid. Det er typisk på grund af snavs og skidt. Du kan nemt genoprette deres forrige udseende ved at rense det, når behovet opstår. 

FÅ DINE SMYKKER REPARERET HOS CARRÉ

Carré tilbyder også reparation af dine smykker, hvis uheldet er ude – eller hvis smykket har brug for en opfriskning i form af en ny guldbelægning, genoxidering eller en professionel rensning. Tjek deres hjemmeside for mere information om hvorledes du plejer din smykker korrekt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bestiller jeg en vare?

Bestil dit ønskede smykke ved at gå ind på produktet og tryk på knappen “Køb nu” ved produktbeskrivelsen. Tryk herefter på “Bestilling” og gå til kassen. Til slut kommer du til betaling.

Kan jeg returnere min vare?

Du har 14-dages fortrydelsesret efter modtagelsen af varen. Hvis smykket er købt som gave, kan du desuden skrive det i bemærkninger, når du lægger din ordre. Her kan du også skrive, hvornår gaven skal gives, så det kan inkluderes på byttebonen, hvis den skal returneres. Datoen skal være inden for en rimelig tidsperiode (inden for 1,5 måned af købet).

Hvordan sender jeg retur?  

Hvis du vil returnere en ordre, er du selv ansvarlig for returneringen. Hvis smykket returneres via post, anbefaler de ikke, at du sender varen retur med frimærker – der kan nemlig let være risiko for forsinkelse. Du kan også bytte smykket i en af deres egne butikker i København, Århus, Lyngby eller Aalborg.

Koster det noget at returnere?

Du skal selv betale og arrangere returnering af smykket.

Der er en fejl på min vare, hvad gør jeg?

Du har altid 2 års reklamationsret. Når du finder en fejl eller mangel ved den bestilte vare, skal du kontakte Carré for at oprette en reklamationssag. Hvis du sender varen over posten, refunderer de rimelige fragtomkostninger. Du skal huske at fremsende den originale postkvittering.

Hvornår kan jeg komme i kontakt med kundeservice?

Du kan ringe til deres kundeservice mandag-fredag mellem 09:00-16:00.

Hvordan kontakter jeg Carré Jewellery?

Du kan kontakte kundeservice via telefon: +45 33 15 18 88 og e-mail: carre@carre.dk.

Har Carré Jewellery social medier?

Carré kan findes på Instagram, Facebook og Pinterest.

Hvornår kan jeg forvente at modtage min bestilling?

Leveringstiden er estimeret til 1-3 hverdage.
Hvis der forventes en længere ventetid, får du besked pr. e-mail.

Kan jeg kun købe deres produkter online?

Carré findes online, men sælges også i deres egne butikker samt stormagasiner over hele verden.