C.Centrum

C.Centrum har et bredt sortiment af produkter, der kan personaliseres og designes, så de passer til modtageren. De indgraverer navn og lign., udforsk de mange muligheder i dag.

Hos C.Centrum findes et bredt udvalg af produkter, som er perfekte at give som personlige gaver. Du har selv mulighed for at designe gravering på alle gaveartikler, så mulighederne er mange, når man søger en unik gave til næste bryllup, fødselsdag, dåb eller konfirmation. Udover deres egne produkter har C.Centrum ligeledes et bredt udvalg af kendte mærker, der komplimenterer deres eget sortiment. Gå på opdagelse efter en personlig gave og se dine kære blive overrasket over den fine gestus. 

træsut, træ, blå elefant og fødselsdagsflag

Slip fantasien løs!

C.Centrum gør det muligt for dig, at udfordre din kreative hjerne, da du selv kan bestemme, hvad der graveres direkte på det produkt du vælger. Undersøg blandt andet deres glas – her findes syv forskellige glas, som du kan få graveret med en personlig tekst. Du kan for eksempel skrive ”Uden Mad og Drikke, Dur Helten Ikke” eller ”Sofies Rødvinsglas”. Det kan være en fin bryllupsgave, at forære parret et par champagneglas med deres navne og en personlig hilsen. Uanset hvad kan du være sikker på, at din gave er personlig og unik, så slip fantasien løs og gravér et produkt med lige det du ønsker.  

træ optimist og trækugler

Perfekt Mærkedags gave

Nærmer fødselsdagen, valentinsdag ellers fars dag sig? Så kan det være svært at finde på en gave. Mulighederne er mange og den må gerne vise tanke og indsats, så modtageren kan mærke du har tænkt på dem. Her er en unik gave perfekt. Hos C.Centrum finder du kategorien ”Gaveartikler” med fem underkategorier, der kan inspirere dig yderligere til næste gave. De har 1-3 dages levering og det er også muligt at besøge deres showroom i Slagelse, hvis man ønsker det. Deres sortiment er bredt, for eksempel kunne et bordflag, smykkeskrin eller ur med gravering være en idé. Udforsk C.Centrums mange muligheder på deres webshop i dag.

Gratis gravering over 300 kr.

Er du konkurrencemenneske?

Er du vild med at arrangere konkurrencer, quizzer eller turneringer? Så kunne det være ekstra sjovt, at sørge for en præmie, som en dine gæster kan kæmpe om eller noget, der kan gå på omgang år efter år. Hos C.Centrum har de et stort udvalg af sportspræmier, dette er både i form af medaljer, pokaler og statuetter. Der er mange designs at vælge imellem, og derudover kan du gratis få graveret en titel, navn, citat eller noget helt fjerde på præmien. Hvis du skal holde et større arrangement, tilbyder C.Centrum også et uforpligtende mængderabatstilbud. Du kan til enhver tid kontakte deres webshop for yderligere spørgsmål. 

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyens mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos C.Centrum

Hvilke produkter kan jeg finde hos C.Centrum?

De har et stort sortiment af produkter: Sportspræmier, dåbsgaver, vægdekorationer graverede glas og meget mere.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er typisk 1-3 hverdage.

Hvor skal jeg sende varen retur til?

Den sender til C.Centrums kontor, som ligger i Slagelse. Adressen er: Kongstedvej 2a, 4200 Slagelse, Danmark

Hvilket fragtfirma bliver mine varer sendt med?

Din ordre vil blive leveret i samarbejde med GLS. 

Hvordan er åbningstiderne?

De er mandag-torsdag: 09-16 og fredag: 9-15. De holder lukket i weekenden.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til din ordre, kan du altid kontakte dem på mail: kontakt@c-centrum.dk eller på telefon +45 58 53 12 13

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale med følgende betalingsmuligheder: Dankort, Visa, Visa-Dankort, Mastercard

Hvad hvis jeg fortryder?

C.Centrum tilbyder 14 dages returret.

Kan jeg selv vælge hvad der skal graveres?

Ja, du kan selv vælge, hvad du ønsker der skal skrives på deres produkter.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du kan finde dem på Facebook og Instagram. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.