byic

BYIC

BYIC blev etableret tilbage i 2015 af Astrid Ingemann Christensen og Martin Windelborg, med det formål at tilbyde deres kunder et unikt sammensat udvalg af online mode.

BYIC blev etableret tilbage i 2015 af Astrid Ingemann Christensen og Martin Windelborg, med det formål at tilbyde deres kunder et unikt sammensat udvalg af online mode, inspireret af de trends der florerer på de sociale medier og i bybilledet. 

SKAB DIN UNIKKE STIL BLANDT MODERIGTIGE DESIGNS HOS BYIC

Med et stort udvalg af tøj og accessories fuldender BYIC enhver piges drømmegarderobe. Skab din egen unikke stil med håndplukkede og nøje udvalgte items til fordelagtige priser. Uanset om du står og mangler hverdagstøj eller et festligt outfit til weekenden, så kan du hos BYIC blive inspireret af de seneste tendenser i et modeunivers, der er fyldt med farver og lækre designs af høj kvalitet. Slip din indre stylist fri og slå dig løs blandt det store og brede sortiment af moderigtige items, som kan styles efter din lyst og stil. Slå dig løs og shop dit næste outfit blandt det store udvalg hos BYIC. Husk at du hurtigt kan tilføje ønsker fra Byic til din egen ønskeliste på Ønskeskyen.dk – det bliver ikke nemmere.

FIND INSPIRATION TIL DIN NÆSTE KJOLE  

Bliv inspireret af nyheder fra spændende brands hos BYIC. På shoppen finder du altid moderne styles fra de nyeste kollektioner og trends. Når du leder efter kjoler, er dette ingen undtagelse. Du kan finde et stort udvalg af flotte kjoler af højeste kvalitet og endda til overskuelige priser. Uanset om det er en kjole til formelle arrangementer, en sort festkjole til weekenden eller den perfekte konfirmationskjole, finder du det hele hos BYIC. Du kan derfor handle trygt og shoppe med på moden hos BYIC, når du skal udvælge nye designs til dit klædeskab. 

DESIGNS TIL ENHVER SMAG & OVERKOMMELIGE PRISER 

BYIC er et dansk brand hvor Instagram var startskuddet for designer og ejer Astrid. BYIC gik fra at sælge armbånd til nu og tilbyde et bredt sortiment af tøj og accessoires inspireret af tidens trends. Kunden er de stærkeste ambassadører og hos BYIC møder de kunderne i øjenhøjde, hvorfor du aldrig skal gå på kompromis med pris eller kvalitet. BYIC er et modeunivers for kvinder, hvor formålet er at inspirere dig gennem en personlig kundeoplevelse til valg af accessoires og tøj. Udover at tilbyde en unik sammensætning af de nyeste trends fra forskellige lækre brands, tilbyder By IC også deres eget brand, BYIC Design, som er et moderigtigt brand de selv sidder og designer. Dette giver dig muligheden for at shoppe nutidigt design som er rå kombineret med det feminine og skabe dit eget unikke outfit til enhver lejlighed. 

MODEUNIVERSETS NYESTE TENDENSER  

Står du og leder efter nyt og moderne modetøj? Eller blot noget inspiration til klædeskabet? Så er BYIC det rette sted. I det store sortiment finder du tøj i forskellige styles og farver som er af designet ud fra de nyeste trends og af god kvalitet. Hos BYIC finder du nyheder fra brands som Vero Moda, Noisy May, BYIC Design, Sisters Point og mange flere. Dette giver dig mulighed for at altid at shoppe de nyeste kollektioner og at være med på modeverdens lækreste trends.

Du kan altid finde produkter til dit klædeskab hos BYIC, om du leder efter en bomber jakke til de koldere årstider eller en billig taske til hverdagsbrug.  På webshoppen har du her muligheden for at købe styles der kan bruges i garderoben år efter år, fordi du både har mulighed for at shoppe de nuværende trends men også tidløse designs. Hos BYIC er alle kunderne den vigtigste ambassadør og der bliver derfor handlet ind i store mængder, så priserne kan holdes lave og overskuelige. 

Understreg din stil

Accessories kan bruges til at sætte prikken over I’et på dit outfit. På webshoppen kan du derfor finde et stort udvalg af smukke accessoires der vil understrege din stil. Med et bredt sortiment kan du finde både accessoires med et fint, råt eller elegant udtryk til overkommelige priser, så alle har mulighed for at være med på de nyeste trends indenfor smykker, tasker og meget mere. Med accessoires er det kun fantasien der sætter grænser, så slå dig løs på webshoppen og fuldend dit eget unikke look ved hjælp af BYIC’s lækre udvalg af produkter. 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Kan jeg returnere min vare?

Ja, det kan du godt. Du har altid 14 dage til at sende varen tilbage

Hvordan sender jeg retur? 

Når du skal sende en vare retur, skal du bestille en returseddel og købe returfragt til din returpakke. Returseddel og label kan du købe her: https://return.shipmondo.com/byicdk
Din returseddel og label vil blive leveret til din mail efter du har betalt for returlabel. Print din returlabel og returseddel ud og udfyld derefter sedlen. Du kan genanvende posen du fik leveret varen i. Sæt pakkelabel udenpå returpakken og forsegl den godt. Indlever derefter pakken i din nærmeste GLS pakkeshop. 

Koster det noget at returnere til BYIC? 

Ja, du skal selv betale for at pakken skal returneres. Og det er dig der hæfter, hvis der opstår en eventuel skade under transporten af din vare. 

Der er en fejl på mine vare, hvad gør jeg?

Du har reklamationsret i 24 måneder. I tilfælde af en fejl på varen, kan du enten få varen ombyttet, pengene tilbage, repareret din vare eller et afslag i prisen. Dette afhænger selvfølgelig af din konkrete situation. Ved en eventuel returnering bedes du kontakte virksomheden på telefon: +45 31 90 00 53. 

Hvordan aktiverer jeg en rabatkode?

For at aktivere din rabatkode, skal du gå til din kurv og udfylde rabatkuponfeltet med din kode. 

Kan jeg købe et gavekort?

Ja, det kan du godt. Gavekortet kan bruges til alle produkter og kan findes på hjemmesiden under sektionen ”Gavekort”. Hvis du har svært ved at finde dette kan du søge på “Gavekort” under søgefeltet på hjemmesiden.

Har de kun en online butik?

Produkterne kan købes online og hos én fysisk butik i Aalborg.

Hvor lang er leveringstiden?

Din vare leveres inden for 1-2 hverdage.

Hvordan kontakter jeg BYIC?

Kundeservice kan kontaktes på TLF: +45 31 90 00 53 og mail: support@byic.dk.

Hvornår kan jeg komme i kontakt med kundeservice?

Åbningstiderne for kundeservice er mandag-torsdag: 8.30-16.30, fredag: 08.30-16.00, lørdag-søndag- og helligdage lukket. Du kan forvente svar inden for 24 timer i hverdagen.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.