ByHvidtfeldt

ByHvidtfeldt er en online smykkebutik, som sælger flotte smykker af høj kvalitet. Smykkerne er lavet i sterling sølv, nogle er forgyldte, mens andre er med ægte ferskvandsperler.

Flotte håndlavede smykker

ByHvidtfeldt startede på Instagram tilbage i juni 2020. Ejeren bag er Natasja Hvidtfeldt Petersen. Med hendes passion for smykker og en god portion kreativitet åbnede hun kort tid efter – i starten af august 2020 – hjemmesiden byhvidtfeldt.dk. Her er det muligt for alle at shoppe flotte smykker til gode priser.
Som Natasja selv siger “Passionen for at lave smykker startede som en hobby, og udviklede sig derefter hurtigt til mere end det. At lave smykker er en slags meditation og et frirum for mig, fordi fantasien kan få lov at udforme sig, og det er her jeg får lov til at sidde og være kreativ. Derudover er smykker lige præcis den ting, der fuldender et stilet og unikt look.”

Perlekæde og perleøreringe

Hvad finder du hos ByHvidtfeldt?

Du kan finde en masse fine smykker i forskellige designs. Der er taget højde for at alle har hver sin smag, og ønsker at bære smykker på sin helt egen måde. Nogle er mest til det enkle look, mens andre elsker at kombinere forskellige former for smykker, for at skabe deres helt eget personlige look.

ByHvidtfeldts vision er at levere fine, håndlavede smykker af høj kvalitet til overkommelige priser, så alle kan være med. De bruger derfor kun ægte materialer som f.eks. ægte ferskvandsperler. Andre smykker er lavet af sterling sølv eller forgyldt sterling sølv. Derudover er alt materiale, der bliver brugt både kvalitetsstemplet og godkendt hos ædelmetalkontrollen.

Find dine gaveønsker på Byhvidtfeldt.dk, og husk at tilføje dine favorit produkter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Pige med perlekæde og armbånd

Find noget der passer til dig

Hos ByHvidtfeldt opdaterer de ofte webshoppen med alle de nye og lækre varer, der løbende bliver lavet. Webshoppen er lavet til at give dig mulighed for at shoppe hjemmefra, bruge siden som inspirationskilde og ikke mindst, så du kan holde øje med de nyeste varer. Webshoppen er nem og overskuelig at finde rundt i, da produkterne er inddelt i kategorier, hvilket gør det let at finde rundt blandt de mange produkter.

Find det du mangler og husk at tilføje til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Pige med perlekæde og perleøreringe.

Læs mere om ByHvidtfeldt her

Hos ByHvidtfeldt er de kendte for at lave smykker af høj kvalitet og mange forskellige designs. Du har derfor mulighed for købe et enkelt smykke eller flere som kan kombineres på fineste vis. De står selvfølgelig klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du har brug for det. De kan kontaktes på mail og telefon og samtidig er der en masse inspiration at hente på Instagram. Du modtager hurtigt din ordre og det beviser de mange flotte anmeldelser på Trustpilot.

Gå på opdagelse i webshoppen og husk at tilføje dine ønsker ind på Ønskeskyen.

Ofte stillede spørgsmål hos ByHvidtfeldt

Hvad er ByHvidtfeldt?

De sælger flotte smykker af høj kvalitet, lavet af gode materialer.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, hvis du køber for mere end 399 kr.

Hvad kan jeg betale med?

MobilePay, ViaBill, VisaDankort, Visa, Mastercard, PayPal og Anyday.

Kan jeg fortryde mit køb?  

Ja, du har 30 dage til at returnere din ordre.

Hvad er ByHvidtfeldt kendt for?   

De går op i at tilbyde et stort udvalg af flotte smykker, som falder i de flestes smag.

Er ByHvidtfeldt på sociale medier? 

Ja, du kan finde dem på Facebook og Instagram.

Hvor er leveringstiden?

Du kan forvente at modtage din ordre efter 1-4 hverdage.

Har de en fysisk butik?

Nej, men udover en fin webshop kan du også besøge butikkens Instagram.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med dem?     

Du kan skrive til dem på mail: kontakt@byhvidtfeldt.dk
eller ringe på  +45 53 55 25 57 , mandag-fredag 10-16.

Hvad hvis jeg er i tvivl?

Du kan finde en masse info på hjemmesiden, men er du i tvivl står de klar til at hjælpe med at finde det helt rigtige smykke.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.